به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مسعود مهدی زاده مقدم گفت: دوره آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات ملی و
بین المللی در حوزه صنایع غذایی بود که برای واحدهای صنعتی و تولیدی ارائه
شد.
او افزود: بهداشت و کنترل کیفیت دو مقوله مهم در صنایع غذایی بشمار می رود که باید با دقت انجام شود تا محصول نهایی بهترین باشد.
مهدی زاده مقدم در ادامه اظهار داشت : محورهای اصلی این دوره آموزشی از جمله استانداردهای ملی ایران، قوانین سازمان غذا و داروی ایران، افزودنی های خوراکی،کدکس موادغذایی، قوانین ایمنی مواد غذایی اروپا بود، که ارائه شد.
او گفت : برای صادرات محصولات غذایی، واحدهای صنعتی و تولیدی باید با قوانین ملی و بینالمللی غذا آشنا و استانداردهای لازم را در حوزه صنایع و خدمات غذایی داشته باشند.
انتهای پیام// ف ح