وی تاکید کرد: تداوم پایش و ارزیابی متانسب با شرایط جهانی یکی از شروط موفقیت است بی تردید اگر سازمان ها با آگاهی و دیدی باز فعالیت های خود را رصد کنند به کاهش هزینه های افزایش کیفیت کار و ارتقا بهره بری خواهد رسید، رویکرد نوین ضامن بقا استو لازمه ورود به عرصه رقابت جهانی است.
معاون وزیر نفت ادامه داد: مدل تعالی EFQM)) با ایجاد ساختاری مشخص و بنیادی برای تحقق اهداف عالی خود نظام ویژه ای می بخشد که در نتیجه آن سازمان انتظار تمام ذی نفع آن را مهیا و نتایج را به شکل متوالی حفظ می کند، بهره مندی از مدل تعالی به همراه اقدامات قسمت ضروری است.
شاهدایی تصریح کرد: همه می دانیم صنعت پتروشیمی صنعتی استراتژیک و برون زا است ، لذا باید فعالان این عرصه توانمندی خود را با گذراندن ارزیابی های مدل تعالی از بهترین ها باشند و با سرعت و دقت و بیش از پیش در مسیر رو به پیشرفت به طور مستمر گام بردارند.
وی گفت: امسال شاهد حضور شرکتها و زیرمجموعه های وزارت نفت در مسیر گام نهادن در مدل تعالی EFQM هستیم.
معاون وزیر نفت تصریح کرد: متوسط امتیازات کسب شده در اولین دوره جایزه تعالی که در سال 89 برگزار شد 300 بوده و این بدان معنی است که شرکت های حاضر در آن دوره در سطح دو ستاره بودند اما امروزه بعد از گذشت 7 دوره امتیاز متوسط شرکت کنندگان 450 است و این به معنی ارتقا شرکت ها به 5 ستاره محسوب می شود.
شاهدایی بیان داشت: با عنایت به این روند سطح بلوغ امکانات و توانمندی شرکت های پتروشیمی روند منطقه ای و درستی را طی کرده اند و باید این راه همچنان ادامه داشته باشد.
وی در پایان گفت: پس از کسب تجربیات 7 ساله جایزه تعالی EFQM باید اذعان داشت که این مسیر به راحتی شکل نگرفته، در دنیای پر تلاطم پیچیده امروزه مسیر تعالی به همت بسیار بالایی نیاز دارد.
انتهای پیام/