وی ادامه داد: حمایت از تولید داخلی در صنعت پتروشیمی بسیار خوب بوده است و تنها 2درصد از تولیدات صنعت پتروشیمی به علت ایجاد توازن و حرکت رو به رشد صنایع بالا و پایین دستی را در انبار نگه می داریم.
رئیس شورای سیاست گذاری جایزه تعالی صنعت پتروشیمی در تشریح معیارهای گنجانده شده در مدل تعالی با اقتصاد مقاومتی، گفت: حمایت از عوامل تولید در صنعت پتروشیمی، حمایت از تولید داخلی، اصلاح الگوی مصرف، نوآوری و شکوفایی و تلاش و فعالیت با مصداق کار جهادگونه از جمله مواردی است که هم سو با اقتصاد مقاومتی است.
وی ادامه داد: برنامه ریزی منابع در راستا تحقق اهداف استراتژیک توسعه دانش و قابلیت کارکنان، مشارکت و توانمندسازی ارتباط اثربخش، تشویق و قدردانی از جمله رویکرد های اقتصاد مقاومتی در حوزه منابع انسانی جایزه تعالی صنعت پتروشیمی است.
بساقزاده افزود: مدیریت شرکا و تأمین کنندگان ، مدیریت منابع مالی، مدیریت ساختمان ها تجهیزات مواد و منابع طبیعی، مدیریت فناوری و اطلاعات دانش از جمله رویکرد های اقتصاد مقاومتی در بخش شراکت ها و منابع صنعت پتروشیمی است.
مدیر کنترل تولید و عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه بهینه سازی مصرف انرژی از دیگر رویکردهای جایزه مدل تعالی در تحقق اقتصاد مقاومتی است افزود: در همه شرکت های پتروشیمی ساختار مدیریتی انرژی تشکیل شده است.
وی تاکید کرد: در هفتمین جشنواره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی 12 شرکت بالادستی ارزیابی شده اند.
رئیس شورای سیاست گذاری جایزه تعالی صنعت پتروشیمی گفت: شرکت خراسان، شرکت پمپ ایران و شرکت otc برترین شرکت های سازنده تجهیزات در مدل تعالی صنعت پتروشیمی هستند.
بساقزاده بیان داشت : در پیک تحریم ها بزرگترین لاین اتیلن غرب را با حمایت از تولید داخلی به بهره برداری رسانده ایم، همچنین پتروشیمی کرمانشاه، ماه آباد و کردستان در این دوران وارد سرویس شدند.
مدیر کنترل تولید و عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی درباره نوع سازمان های شرکت کننده در جایزه تعالی صنعت پتروشیمی گفت: 45 درصد از شرکت های پتروشیمی با 55 درصد از سایر ذی نفع آن از جمله سازمان شرکت کننده در جایزه تعالی صنعت پتروشیمی بوده اند.
وی در پایان اظهار داشت: بتدریج کار سخت و امتیاز گرفتن سخت تر می شود اما ما نسبت به قبل قوی تر و مناسب تر شده ایم، همچنین حداکثر استفاده را از نیروهای داخلی داشته ایم.
انتهای پیام/