به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سید حسن حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان آب و هوای مناسب ، بارش رحمت الهی ، پهنه بندی زمین های کشاورزی ، استفاده از کارشناسان جهادکشاورزی و رعایت اصول فنی را از جمله مهمترین عوامل افزایش تولید برشمرد .
وی گفت : از آغاز فصل برداشت تا کنون بیش از 750 هزار تن سبزی و صیفی برداشت شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از 400 هزار تن دیگر نیز برداشت شود.
سید حسن حسینی افزود : فصل برداشت که از آبان آغاز شده تا خرداد سال آینده ادامه دارد.
وی گوجه فرنگی ، فلفل ، بادمجان و پیاز را ازجمله بیشترین محصولات برداشتی عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان افزود : کشورهای امارات متحده عربی ، عراق ، آذربایجان ، ترکیه و افغانستان مقصد صادرات محصولات برداشت شده هستند.
هرمزگان جز چهار استان برتر تولید کننده محصولات سبزی و صیفی و خارج از فصل در کشور است.
انتهای پیام/ز