به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ ليلا مهرانديش با اشاره به ضرورت تغذيه سالم در ايام نوروز افزود: در خرید شیرینی به بستهبندی آن توجه کنيد و شیرینیهای تر را حتماً در یخچال نگهداری کنید و در جعبه شیرینی را برای حفظ بهداشت باز نگذاريد.
كارشناس نظارت بر مواد غذايي دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بستهبندیهای شیرینی باید دارای مجوزهای وزارت بهداشت و علامت استاندارد باشد؛ همچنین مشخصات قنادی از جمله نام، نشانی و حتی نشان مخصوص آن قنادی بر روی بستهبندی درج شده باشد و از خرید شیرینی از دستفروشها خودداری کنید و این مواد را از محلهای مشخص و قنادیهای دارای مجوز تهیه کنيد.
مهرانديش افزود: آجیلهایی كه كرمزده، نم یا رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمههایی که به دست رنگ پس بدهند یا پستههایی که بیش از حد قرمز باشند، از نمونههاي آجیلهای رنگی، نامرغوب و غیر بهداشتی هستند.
وی گفت: با وجود اینكه مصرف آجیلهای بستهبندی شده و دارای همه علائم تضمینکننده سلامت کالا مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است؛ اما خرید این نوع آجیل، همه ملاکهای یک خرید مناسب را داراست.
مهرانديش توصيه كرد: هموطنان باید از تهیه انواع آجیل از دستفروشها و یا اتومبیلهایی كه داخل آن به عرضه انواع آجیل میپردازند، خودداری كنند و آجیلها را از محلهای مشخص، مراكز آجیلفروشی ثابت و دارای مجوز آجیلفروشی و یا قنادیهای دارای مجوز تهیه كنند.
انتهای پیام/ ش