سعیدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
سعیدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
![افزایش بودجه بیمه خبرنگاران از 8 به 13 میلیارد تومان/ بیمه بیکاری به هنرمندان تعلق میگیرد افزایش بودجه بیمه خبرنگاران از 8 به 13 میلیارد تومان/ بیمه بیکاری به هنرمندان تعلق میگیرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/12/7/5897338_642.jpg)
محمد اسماعیل سعیدی، عضو ناظر در کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار
حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: در سال جاری مشکل اساسی که از سوی مسئولان در رابطه با بیمه هنرمندان و خبرنگاران مطرح شد، بحث کمبود بودجه برای تحت پوشش قرار دادن تمامی مشمولان بود که خوشبختانه کمیسیون تلفیق اعتبار مورد نیاز را از 8 به 13 میلیارد تومان افزایش داده است.
وی تصریح کرد: در راستای کمک به هنرمندان و عدم تضییع حقوقشان مقرر شد که با افزایش اعتبار، تمامی مشمولان تحت پوشش قرار گیرند و خدمات دهی این بیمه مانند دیگر بیمه ها حتی با گنجاندن بیمه بیکاری، انجام شود.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: مسئولان علت بیمه نبودن برخی خبرنگاران و هنرمندان را عدم بودجه کافی عنوان کردند که با افزایش اعتبار، امیدواریم در سال جدید شاهد تحت پوشش قرار گرفتن تمامی این افراد باشیم.
انتهای پیام/