![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
سرهنگ عبدالله رضوانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، افزود: ماموران پلیس آگاهی مازندران با همکاری دیگر عوامل انتظامی در شهرستان های استان موفق شدند، شش متهم به قاچاق موادمحترقه را شناسایی و دستگیر کنند.
وی با اشاره به هماهنگی قضائی، افزود: در بازرسی از محل فعالیت این افراد ماموران بیش از 14 هزار و 700 عدد انواع موادمحترقه را کشف کردند.
سرپرست پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی مازندران گفت: در این ارتباط یک دستگاه خودرو که در امر تهیه و توزیع مواد محترقه از استفاده می شد، توقیف شد و متهمان نیز پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.
انتهای پیام/ع