به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛ محمدی در جمع مربیان استانهای شرکت کننده در طرح ملی پیمان در مراغه گفت: آسیبهای اجتماعی در صدر برنامههای دولت بوده و مقام معظم رهبری بارها بر امر اقدام عملی برای ریشه کن کردن آسیبهای اجتماعی تاکید و بهصورت جد پیگیر فعالیتهای موثر هستند.
وی به چرایی ورود جمعیت هلال احمر به بحث آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: جمعیت هلال احمر عضو شورای اجتماعی و ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بوده و مهمترین وظیفه آن براساس قوانین بالادستی آموزش جوانان میباشد و به همین جهت وظایف و تکالیفی در این زمینه دارد.
کبری محمدی ادامه داد: فدراسیون بینالمللی صلیب سرخ و هلال احمر بیشترین برنامهریزی را در حوزه بحران اجتماعی طراحی کرده است که در آن جوانان بهعنوان رهبران و داوطلبان نقش مهمی ایفا میکنند.
مشاور رئیس سازمان جونان جمعیت هلال احمر تاکید کرد: انسانها دارای ابعاد مختلفی هستند که نیاز به پرورش و تربیت همه جانبه دارند و اگر بعد معنوی در انسانها ضعیف شود دچار افسردگی خواهند شد بنابراین اجرای برنامههایی مانند طرح ملی پیمان نقش مهمی در برطرف کردن آسیب اجتماعی مواد مخدر داشته و منجر به نشاط اجتماعی و سلامت جامعه میشود.
محمدی خطاب به جوانان و مربیان حاضر در طرح ملی پیمان گفت: کار شما بسیار با ارزش بوده و وقتی که شما احساس کنید که جوانان و همسالان خود را از افتادن در گرداب مواد مخدر نجات دادید یک نشاط معنوی در شما بوجود خواهد آمد.
وی با انتقاد از نگرش بعضیها به مسؤولیت اظهار داشت: متاسفانه بعضیها، مسؤولیت را جدی نمیگیرند و مسؤولیت تنها، در دستور دادن و استفاده از مزایای پست و مقام خلاصه نمیشود بلکه تمام مسؤولان در قبال عملکرد خود در نزد افکار عمومی و پیشگاه پروردگار متعال پاسخگو بوده و باید از فرصت بدست آمده نهایت استفاده را برای خدمت بهمردم و رفع معضلات اجتماعی بکنند.
مشاور ریاست سازمان جونان جمعیت هلال احمر در امور آموزش و پژوهش خاطرنشان کرد: از سال ۹۲ طی هماهنگیهای انجام گرفته سازمان جوانان با ستاد مبارزه با مواد مخدر سعی بر آن شده تا بتوانیم با انجام آموزشهای مناسب بتوانیم از بروز آسیبهای اجتماعی که امروزه درصد آنها در جامعه بالا رفته با تربیت و آموزش جوانان پیشگیری لازم و مناسبی را انجام دهیم.
انتهای پیام/ش