به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ صبح امروز پنجشنبه رئیس جمهور به منظور بررسی بحران ریزگردها از طریق فرودگاه بین المللی اهواز وارد خوزستان شد.
روحانی در فرودگاه مورد استقبال نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز، آیت الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری ،علی ربیعی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استاندار و مسئولان استانی قرار گرفت.
در این سفر وزیران اطلاعات، کشور، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون اجرائی رئیس جمهوری دکتر روحانی را همراهی می کنند.
رئیسجمهور، به منظور بررسی میدانی آخرین وضعیت استان و ارزیابی اقدامات انجام شده توسط دولت به خوزستان سفر کرده تا کارگروه ملی مبارزه با ریزگردها و شورای اداری نیز با حضور وی تشکیل شود.
توفان گرد و خاک در هشتم بهمن ماه سالجاری، قطع چند روزه آب و برق و مخابرات را در اهواز و چند شهر در پی داشت که اوج آن خروج پنج نیروگاه استان از مدار و قطع چندین ساعته برق و آب در 11 شهرستان خوزستان و از جمله کلانشهر اهواز و تعطیلی مدارس و ادارات بود.
تاکنون وزیران نیرو و جهاد کشاورزی در چند نوبت برای بررسی این بحران به خوزستان سفر کرده و به دستور جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری یک کارگروه ویژه در این زمینه تشکیل شده و وزیر جهاد کشاورزی نیز مامور اجرای طرح های بیابان زدایی شده است.
سه روز پیش نیز رهبر معظم انقلاب در حاشیه درس خارج فقه خود نسبت به وضعیت پدیده گرد و خاک در استان خوزستان ابراز نگرانی کردند و به مسئولان نظام دستور دادند تدابیر لازم برای این کار را اتخاذ کنند.
هیات دولت در روزهای اخیر 300 میلیارد ریال برای مهار ریزگردها در کوتاه مدت تصویب و به وزارت جهاد کشاورزی نیز برای اجرا ابلاغ کرده است.
استان خوزستان از سال 80 درگیر معضل ریزگردهاست و کارشناسان اعلام کرده اند 35 درصد گرد و غبار این استان ناشی از کانون های داخلی است.
بر اساس مطالعات انجام شده مساحت کانون های فعال گرد و غبار در خوزستان 350 هزار هکتار است که با احتساب کانون های فرسایش بادی و بیابان ها به بیش از 800 هزار هکتار می رسد.
بیش از30 هزار هکتار از این کانون ها فوق بحرانی است که در شرق اهواز و تالاب هورالعظیم قرار دارد.
بر اساس مصوبات اخیر اقدام برای رفع مشکل 30 هزار هکتار از این کانون ها در دستورکار قرار گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهوری، نخستین سفر خود را به خوزستان در تاریخ 25 دی 1392در قالب نخستین سفر استانی دولت یازدهم انجام داد. پس از آن 23 آبان برای افتتاح چند طرح توسعه نفتی به خوزستان سفر کرد.
رئیس جمهور در فرودگاه اهواز:
مردم اهواز دیگر شاهد قطعی آب نخواهند بود/مشکلات مردم خوزستان را فراموش نکردیم
رییس جمهور گفت: خوشحالم که به همراه برخی دیگر از وزرا دوباره میهمان مردم خوزستان هستيم ،از نخستین روزهایی که در بهمنماه امسال خوزستان اسیر گردوخاك شد و پس از آن قطعی گسترده آب و برق ایجاد شد، برنامه ریزی برای رفع این مشکلات آغاز و بنده به معاون اول دستور دادم که جلسه ستاد بحران را تشکیل دهد.
وی افزود: جهانگیری دو روز پیش گزارش پایان اتفاقات رخ داده را به من داد و من لازم دید که به خوزستان سفر کنم. یکی از برنامههای امروز این سفر تشکیل جلسه ویژه بررسی ریزگردهای خوزستان است. همچنین من میتوانم براساس گزارشهای وزیر نیرو به مردم اهواز بگویم که دیگر شاهد قطعی آب نخواهند بود و برای حل مشکل قطعی برق نیز در حال تلاش هستیم.
روحانی در ادامه گفت: برای حل مشکل کانونهای داخلی ریزگردها برنامهریزی های خوبی انجام شد،برخی از اقدامات به صورت عملیاتی آغاز شد و برای کانونهای منطقهای در حال تلاش برای حل مشکل از طریق توافقات بینالمللی هستیم.
وی افزود: من به مردم خوزستان میگویم که دولت هیچگاه مشکلات آنها را فراموش نکرده و حل انها در دستور کار است؛ همچنین از نماینده ولی فقیه در استان، علما و مدیران استانی بابت اقدامات و تلاشهایی که برای حل مشکلات انجام دادند، تشکر میکنم.
**بازدید روحانی از تصفیه خانه شماره 2 اهواز
حسن روحانی بعد از ورود به فرودگاه اهواز، به محل تصفیه خانه شماره دو اهواز رفت و از نزدیک با فعالیت این تصفیه خانه آشنا شد.
تصفیه خانه شماره 2 اهواز 57 درصد آب شرب اهواز و تصفیه خانه شماره یک بیش از 23 درصد ازآب شرب اهواز را تامین می کنند.
**افتتاح ژنراتور برق اضطراری با حضور روحانی
رئیس جمهور، برق اضطراری تاسیسات آب شرب کلانشهر اهواز را افتتاح کرد.
حسن روحانی در بازدید از تصفیهخانه شماره 2 اهواز برق اضطراری ( ژنراتور) تاسیسات آب شرب کلانشهر اهواز را افتتاح کرد.
انتهای پیام/ی
از دو گروه دعوت شود:
دانشمندان و بسیج مردمی
دانشمندان بنشینند و بهترین راه حل سودمند را پیدا کنند و سپس مطمئنا بسیج با فراخوان همه اقشار مردم ظرف کمتر یکسال با کمک خود مردم آن را اجرایی میکند (بدون هیچ چشم داشتی)
اگر به دست پیمانکاران و مشاوران بسپاریم قطعا حالا حالا ها باید انواع روشها را تجربه کنند راهکارهایشان جنبه سود رسانی مالی به خودشان را دارد
راستی نهال ها هم که احتمالا به نسل ما نمیرسه که بزرگ شدنش رو ببینیم
بی وفا حالا ک من افتاده ام از پا چرا
هر چند که از این سفرها واقعا هیچ خیری ندیدیم و اوضاع بدتر هم شده.
چی رو افتتاح کردن؟!!!!!
فکر کنید خیلی حرفا توش هست
خیلی خوبی
اگه راست میگن همون روزای خاکی میومدن اهواز.
ما گوشمان از این وعده های سرخرمن پر شده.