بهگزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، رحیم میدانی در بازدید از تاسیسات آبی مناطق مختلف استان بوشهر با بیان اینکه بارندگی در این استان استثنایی بود، اظهار داشت: این بارندگی که سبب پر آب شدن سدها، بندها و تغذیههای مصنوعی شد، علاوه براینکه خوشحالی کشاورزان را فراهم نمود، خساراتی را نیز در پی داشت.
وی با بیان اینکه سد سلمان فارسی دبی سیلابی 2 هزار مترمکعب در ثانیه آبهای روان را کنترل و ذخیره کرد، افزود: در حوضه آبریز حله، سد مخزنی رئیسعلی دلواری نیز در استان بوشهر، دبی سیلابی 1600 متر مکعب در ثانیه سیلابها را تجربه، کنترل و در خود ذخیره کرد.
معاون امور آب و آبفای وزیر نیرو با اشاره به نقش مهم دیگر سد و بندهای استان در کنترل سیلابهای مخرب و ذخیره سازی آب برای تأمین نیازهای تابستان تاکید کرد: اکنون سدهای دشت پلنگ، باغان و دالکی در استان بوشهر در حال اجرا است که باید در تکمیل آن تسریع شود.
میدانی با توجه به نیازهای آبی استان بوشهر در بخشهای مختلف شرب، صنعت و کشاورزی، عملیاتی شدن ساخت سدهای باهوش و خائیز را نیز از ضرورتهای مهم صنعت سازی در بوشهر خواند و آن را از اولویتهای مهم پروژههای آب منطقهای این استان دانست.
وی با بیان اینکه جاری شدن سیل در استان بوشهر با کمترین تلفات و خسارات مالی بود، افزود: در عرصه طرحها و تاسیسات آبرسانی استان، این سیلاب خسارتهایی نیز به تاسیسات آب وارد کرد که در مقابل برکات و فواید ارزشمند بارشها، این مقدار ناچیز است.
معاون امور آب و آبفای وزیر نیرو با بیان اینکه هزینه ساخت سد یک ساله برمیگردد، خاطر نشان کرد: سدها ضمن اینکه آبهای خارج از دسترس را کنترل میکند، مشکلات آب کشاورزان و آب آشامیدنی مناطق را برطرف میکند.
انتهای پیام/