در نشست مشترک هیأت اجرایی پلی اکریل و هیأت حمایت از صنایع با استاندار اصفهان 5 مصوبه‌ اساسی برای رفع مشکلات کارخانه‌ پلی اکریل به تصویب رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، در نشست مشترک هیأت اجرایی پلی اکریل و هیأت حمایت از صنایع با استاندار اصفهان 5 مصوبه اساسی برای رفع مشکلات کارخانه پلی اکریل به تصویب رسید. 

رسول زرگرپور در این جلسه اظهار داشت: مدیریت استان از هر اقدامی در راستای حل مشکل مجموعه‌ پلی اکریل فروگذار نخواهد کرد و محکم پای کار ایستاده و حمایت می‌کند.

وی افزود: گرچه اصفهان یک استان صنعتی است و 9 هزار واحد تولیدی در این استان فعالیت می‌کنند ولی آنچه برای من به عنوان استاندار مهم است این است که آرامش در استان به‌ ویژه در محیط های کارگری حاکم باشد و بر همین اساس مسائل کارگری را به صورت ویژه دنبال می‌کنیم.

استاندار اصفهان اضافه کرد: از یک سال قبل یک کمیته‌ 3 نفره برای حل مشکل این کارخانه در استانداری مشخص شد و از آن زمان تاکنون پیگیری‌های مستمر صورت گرفته و هم اکنون نیز دولت روی این موضوع حساس است.

زرگرپور با بیان اینکه دلالان وارد کننده‌ اجناس، برخی تولیدکنندگان داخلی و... مخالف راه‌اندازی پلی اکریل هستند، گفت: با این وجود دولت تمام عزم خود را برای سر پا نگه‌داشتن پلی اکریل به کار گرفته است و تا کنون دو بار در هیأت دولت در خصوص این مجموعه صحبت شده است.

وی با اشاره به اینکه در قدم اول باید آرامش را به این مجموعه برگرداند، اذعان داشت: کارگران انسان‌های شریف، با انصاف، آگاه و افرادی هستند که اگر فرصتی برای احقاق حق آن‌ها اعلام شود مطمئناً قبول خواهند کرد.

استاندار اصفهان تأکید کرد: باید در اسرع وقت اجناس تولید شده به فروش برود و این اولویت اول ما است زیرا هم از نظر امنیتی و هم از نظر درآمدزایی اهمیت ویژه‌ای دارد.

زرگرپور با تأکید بر اینکه هیأت اجرایی باید در کارخانه مستقر شود، عنوان کرد: کارگران باید حضور هیأت اجرایی را در کارخانه مشاهده کنند و همچنین انتقال دفتر هیأت حمایت به اصفهان نیز بسیار مهم و مؤثر است.

وی اضافه کرد: 20 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته ‌شده‌ اول با پیگیری‌های بسیار زیاد واریز شد و 20 میلیارد دوم هم با پیگیری‌های بسیار زیاد در حال وصول است.

استاندار اصفهان توصیه کرد که بیمه‌ بیکاری با اصلاح ساختار صورت پذیرد و همچنین بخشی از حقوق و عیدی را نیز به کارگران پرداخت کنند.

زرگرپور با بیان اینکه فرماندار همچنان به شدت پیگیر مسائل این مجموعه است، مطرح کرد: با توجه به اینکه شورا که واسطه بین مدیریت استان و کارگران است تشکیل شده پیگیری‌های موضوع باید ادامه یابد، ولی باید جایگاه آن در بین کارگران افزایش یابد.

بهروز ریاحی نیز در این نشست به بیان مصوبات جلسه پرداخت و گفت: هیأت اجرایی مشکل فنی ندارد ولی مشکل اجرایی و مدیریتی دارد و باید آن دسته از دوستانی که امکان همراهی و همکاری ندارند جای خود را به افراد جدید بدهند و یک نفر به ‌عنوان رئیس منصوب خواهد شد و مابقی باید مسؤولیت بپذیرند و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هم به‌ عنوان عضو هیأت اجرایی منصوب خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر 3 هزار تن الیاف بریده شده و بریده نشده وجود دارد که برآورد مالی آن 13 میلیارد تومان خواهد بود که امکان تبدیل آن به نقدینگی با سود مختصری وجود دارد و همچنین باید تا پایان هفته این محصول به فروش برسد.

مشاور وزیر و رئیس هیأت حمایت از صنایع اضافه کرد: کارخانه 6 میلیارد تومان به پتروشیمی روزبه بدهکار بوده که لازم است که به شکل اعتباری از پلی اکریل دریافت کند.

ریاحی تأکید کرد: مقدمات دریافت 20 میلیارد تومان تسهیلات فراهم شده است و باید ظرف مدت یک هفته گزارش مالی تهیه و ارسال شود.

وی با بیان اینکه حدود 22 میلیون دلار برای تأمین مواد اولیه کارخانه باید تهیه و تأمین شود، اذعان کرد: باید پیشنهاد آن برای تصویب به هیأت دولت فرستاده شود.

مشاور وزیر و رئیس هیأت حمایت از صنایع در خصوص حضور مستمر هیأت اجرایی در کارخانه، بیان کرد: تا مادامی که اعضای هیأت اجرایی به طور مستمر در کارخانه نباشند مشکلی حل نمی‌شود و باید اعضای هیأت اجرایی حضور مستمر در کارخانه داشته باشند.

ریاحی تصریح کرد: نباید این طرز تلقی غلط در جامعه جا بیفتد که دولت مالک کارخانه است، چرا که دولت باید شرایط را فراهم کند و پس از حل و فصل مشکلات بخش خصوصی وارد شود و کارخانه را اداره کند و سعی شود برای اداره‌ کارخانه از مدیران خوب خود مجموعه استفاده شود.

وی در پایان گفت: دفتر کار هیأت حمایت باید از تهران به اصفهان منتقل شود تا میدانی‌تر و عملیاتی‌تر مسائل پیش رود. 




انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.