متخصص تغذیه راهکارهای تغذیه‌ای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا را تشریح کرد و گفت: نوشیدن آب ولرم و عسل در افزایش ایمنی بدن و رفع التهاب مؤثر است.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر مرتضوی در ارتباط با بیماری آنفلوآنزا و راهکارهای تغذیه‌ای، پیشگیری و مبارزه با آن، اظهار داشت: در فصول سرد مشکلاتی همچون سرماخوردگی، انواع عفونت و آنفلوآنزا در میان مردم شایع می‌شود که با استفاده از مصرف مواد  غذایی مناسب تا حدود زیادی می‌توان از آن پیشگیری کرد.
 
وی افزود: مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان همچون انواع مرکبات در پیشگیری و درمان آنفلوآنزا موثر هستند چرا که به دلیل دارا بودن ویتامین C می‌توانند در پیشگیری و درمان این بیماری تاثیرگذار باشد.
 
متخصص تغذیه افزود: مصرف قرص‌های جوشان حاوی ویتامین C مکمل بوده و می‌تواند در کنار مصرف سایر مرکبات مورد استفاده قرار گیرد.
 
مرتضوی اضافه کرد: مصرف نارنگی، پرتقال، لیموی شیرین و ترش، گریپ‌ فروت و انار در پیشگیری و درمان آنفلوآنزا بسیار موثر است همچنین استفاده از آب ولرم و عسل در افزایش ایمنی و کاهش التهاب آن تاثیر گذار است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: انواع میوه و سبزیجات رنگی همچون توت فرنگی نیز می‌تواند در درمان و پیشگیری از این بیماری موثر واقع شود.
 
منبع:فارس
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یه نفر
۰۲:۲۷ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹
دکتر مرتضوی دیگه کیه؟ نمیشه که بدون نام و نشون و ذکر منبع موثق یه چیزی رو قبول کرد...این مورد رو لحاظ کنید لطفاً.