معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از تولید 2 هزار و 500 تن گوشت ماهی قزل آلا خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ محمد فتاحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی افزود: از این میزان یک هزار و 935 تن از تولیدات ماهی در داخل استان مصرف و 565 تن با نظارت دامپزشکی استان مرکزی به سایر استان های کشور ارسال شده است.

وی با اشاره به صادرات این محصول به شهرهای دیگر کشور گفت: این میزان گوشت سفید تولیدی برای مصرف در بازار استان های تهران، قم، لرستان، خراسان رضوی، چهارمحال بختیاری صادرشده است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: خودروهای حمل مواد پروتئینی و شیلاتی با صدور گواهینامه بهداشتی و قرنطینه ای حمل از اداره کل دامپزشکی این استان اقدام به حمل می کنند.

فتاحی با اشاره به انجام 126 مورد بازدید، پایش و مراقبت از مراکز آبزی پروری استان مرکزی افزود: در این بازدید ها 139 مورد نمونه تشخیص بیماری در سطح واحدهای پرورش آبزیان این استان اخذ شده که هیچ گونه علائم بیماری و موارد مشکوک در این واحدها ر مشاهده نشده است.

وی افزود: تعداد 114مرکز آبزی پروری فعال با ظرفیت هفت میلیون و 703 هزار قطعه در استان مرکزی وجود دارد.

انتهای پیام/ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.