به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت : در این گروه ها 8 نفر از همکاران معاونت بهداشتی و 59 نفر از همکاران شهرستان ها حضور دارند.
محمود بهنیا افزود :در این مدت به دلیل افزایش میزان مسافرت ها و افزایش فعالیت اغلب اماکن عمومی و مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی ،نظارت بر این گونه مراکز و اماکن تشدید می شود.
وی به حضور فعال بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط با یونیفرم یکسان و تجهیزات پورتابل بازرسی در مانور و زمان اجرای برنامه اشاره و اظهار کرد : بازرسان در قالب تیم های عملیاتی و نظارتی و کشیک از ساعت 8 صبح تا 10 شب در تمامی ایام به ویژه روزهای تعطیل حضور دارند .
انتهای پیام/آ