به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛حسینی گفت: با همکاری دستگاههای اجرایی مجوزهای لازم برای احداث دو نیروگاه سیکل ترکیبی به توان 500 مگاوات در اسکو توسط شرکت مادر تخصصی برق حرارتی ایران و یک هزار و 200 مگاوات در صوفیان توسط یک شرکت خارجی، اخذ شده و آماده کلنگزنی است.
رئیس کمیته تأمین و تجهیز منابع مالی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی آذربایجانشرقی افزود: همچنین چندین نیروگاه مقیاس کوچک نیز با همکاری بخش خصوصی در استان در حال احداث بوده که از سال آینده به بهرهبرداری میرسند.
حسینی تصریح کرد: در زمینه احداث نیروگاه بادی نیز، فرآیند اخذ مجوزهای لازم برای برگزاری مناقصه واگذاری سایتهای اهر و سراب برای احداث نیروگاه بادی به میزان 1000 مگاوات در دست انجام بوده و برای احداث نیروگاه خورشید نیز اقدامات لازم جهت تامین زمین انجام شده است.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان ابراز داشت: با هدف ارتقای دانش فعالین اقتصادی در حوزه تأمین مالی تاکنون سه کارگاه آموزشی «قانون رفع موانع تولید با رویکرد تامین مالی از اسناد خزانه اسلامی»، «فنون مذاکرات و نحوه تدوین پیشنویس قراردادهای بینالمللی» و «تامین مالی بینالمللی و بازار سرمایه برای فعالان اقتصادی» برگزار شده است.
این مسئول به انتشار اوراق مشارکت برای خط دو مترو به مبلغ 2 هزار میلیارد ریال از بانک مرکزی خبر داد و گفت: درخواست موافقت اولیه برای انتشار اوراق صکوک اجاره به مبلغ 500 میلیارد ریال برای قطار شهری تبریز و حومه از بانک مرکزی انجام شده است.
حسینی اضافه کرد: در نتیجه استقرار و تکمیل سامانه جامع امور گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی، 34 عملیات گمرکی الکترونیکی شده است که کاهش زمان ترخیص کالا در رویه واردات از 26 روز به کمتر از 3 روز، کاهش زمان ترخیص کالا در رویه صادرات از 7 روز به کمتر از یک روز، کاهش فرآیند تشریفات گمرکی از 7 ایستگاه کاری به 3 ایستگاه، دریافت الکترونیکی حقوق و عوارض در راستای جلوگیری از جعل و تقلب از جمله دستاوردهای این امر است.
وی گفت: در خصوص تامین مالی غیربانکی (داخلی و خارجی)، تا کنون این استان توانسته است در مجموع برای طرحهای شرکتهای آب منطقهای، توسعه زیرساختها و حملونقل شمالغرب، پالایش نفت تبریز، برق منطقهای آذربایجان، قطار شهری و ... به میزان 40 هزار و 688 میلیارد ریال منابع ریالی و 5 هزار و 123 میلیون یورو اعتبار ارزی تأمین کند.