به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قزوین ؛ منوچهر
حبیبی در جلسه کارگروه آرد و نان استان افزود : نان مهم ترین بخش سبد
غذایی ایرانیان است به همین خاطر باید برای استاندارد سازی کیفیت آرد و
نان باید موضوع نظارت را جدی گرفت .
وی با تاکید بر بهداشت نان گفت : علوم پزشکی استان به همراه سایر نهادهای مربوطه باید در این باره کنترل لازم را داشته باشند.
معاون
هماهنگی امور اقتصادی استان گفت : توجه به بخشنامه ها و دستورالعمل های
گذشته و دستورالعمل جدیدی که ارسال شده صدور مجوز برای راه اندازی نانوایی
های یارانه ای ممنوع است .
حبیبی افزود : برای واحدهای آزادپز نیز با
توجه به بخشنامه و در نظر گرفتن شرایط استان، با اعلام نظر کارشناسی
اتحادیه پس از دریافت تقاضا و سپس ارجاع به کمیسیون نظارت برای تصمیم گیری
نهایی امکان پذیر است .
وی بیان کرد : هدف از توسعه آزاد پزی ها، بالارفتن کیفیت است در حالی که تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
حبیبی
همچنین با اشاره به تعداد نانوایی های دوگانه سوز استان گفت: تعداد 25
نانوایی دوگانه سوز برای استان قزوین واقعا کم است و ضرورت دارد تا تعداد
آن ها افزایش یابد.
انتهای پیام/