طرز طلب گفت: قرار بر این است تا با مشارکت دولت روسیه نیروگاه بخاری هزار و ۴۰۰ مگاواتی سیریک و پست فشار قوی بلافصل طی ۵ سال آتی در هرمزگان احداث شود.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان  محسن طرز طلب مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروگاه برق حرارتی امروز در کنفرانس مطبوعاتی عنوان کرد: شرکت مهندسی تکنوکروم اکسپرت روسیه به عنوان پیمانکار نیروگاه و پست فشار قوی GIS بلافصل آن با مشارکت پیمانکاران ایرانی، این نیروگاه بخاری را در جنوب شرقی هرمزگان به مساحت ۱۹۹ هکتار راه اندازی می‌کنند.

وی ادامه داد: نیروگاه مذکور در ۴ واحد بخاری ۳۵۰ مگاواتی با راندمان ۴۵ درصدی، هزار و ۴۰۰ مگاوات برق تولید خواهد کرد، علاوه براین به لحاظ فناوری و تکنولوژی از نوع پیشرفته و بویلر آن فوق بحرانی است.

طرز طلب در خصوص تأمین منابع این پروژه عنوان کرد: تأمین مالی این پروژه از محل تسهیلات ۱. ۲ میلیون یورو دولت روسیه به دولت ایران صورت می‌پذیرد و مابقی آن توسط خود کشور انجام می‌شود، علاوه بر این موضوع امید است واحد اول ۱۵۰ مگاوات را ۴۴ ماه بعد از شروع واقعی کار‌ها وارد شبکه تولید برق کشور کنیم.

وی با بیان اینکه توسعه منطقه مکران جزو برنامه‌ها در سیاست‌های دولت و مجلس شورای اسلامی است گفت: امید است به عنوان اولین دستگاه اجرایی به طور جدی بتوانیم وضعیت اجرای نیروگاه را با سرعت بیشتری پیش ببریم همچنین از آنجایی که این منطقه محروم بود لذا نیاز به توسعه بیشتر آن احساس می‌شود.

به گفته وی منطقه هرمزگان نیاز به ظرفیت جدید تولید برق و توسعه منطقه بحران داشته و این امر جزو مواردی بوده که نیاز به سرمایه گذاری‌ها در این بخش احساس می‌شود.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروگاه برق حرارتی عنوان کرد: تأمین آب مورد نیاز نیروگاه از دریا صورت گرفته و برای تأمین آب شیرین مصرفی نیروگاه نیز، ساخت آب شیرین کن نیز با ظرفیت ۲۰۰ متر مکعب در ساعت مد نظر قرار گرفته است.

طرز طلب بیان کرد: آب شیرین کن جدیدی با ظرفییت ۱۰۰ هزار متر مکعب در روز با استفاده از دود خارجی این نیروگاه نیز احداث خواهد شد که این امر منجر به افزایش راندمان نیروگاه خواهد شد.

تحقق 80 درصدی اقتصاد مقاومتی در سال جاری

 وی تکمیل 1800مگاواتی برق در سال آتی را یکی از برنامه های این شرکت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: بر این اساس تمام واحدها وارد مدار شده و علاوه بر این موضوع، واحدی نیز که در دستور کار ستاد اقتصاد مقاومتی قرار نداشته وارد مدار می شود و بدین طریق شاهد تکمیل 1960 مگاوات برق خواهیم بود.

طرز طلب ادامه داد: عملیات اجرایی 10 هزار مگاوات نیروگاه جدید نیز آغاز شده که عمده آن بر عهده بخش خصوصی بوده است، همچنین از 7 هزار واحد گاز موجود در برنامه عملیات اجرایی 3 هزار و 500 واحد از آن انجام شده است.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروگاه برق حرارتی تصریح کرد: مشکلاتی در قالب ارائه ضمانتنامه نیز برای سرمایه گذاران موجود است که امید است بتوانیم در اسرع وقت این مشکلات را حل کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه با تکیه بر برنامه های فوق حدود 80 درصد از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی محقق شده است افزود: این امر نشان از فعالیت های این بخش بوده و امید است تا انتهای سال جاری شاهد پیشرفت 85 درصدی باشیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار