![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، باقری افزود: تلاش کردیم با اطلاع رسانی، افراد را از منطقه خارج کنیم و تنها باید نیروهای امدادی و همکاران اداری در گنبکی بمانند.
وی خاطرنشان کرد: روستاهای حجت آباد، محمود آباد، قاسم آباد و روستاهای مربوط به بخش گنبکی یعنی الله آباد، حاجی آباد، روستای میر آباد و بقیه روستاها به شدت تحت تاثیر سیل قرار گرفته اند.
باقری تصریح کرد: همراه با این مسئله، طوفان شن هم رخ داده است و متاسفانه هر دو بحرانی که هر یک به تنهایی یک شهرستان را فلج می کنند، شهرستان ما را فراگرفته اند که در حال مدیریت آن هستیم.
وی تصریح کرد: هم اکنون مسیر کرمان به بم به دلیل شکسته شدن پل بسته و مسیر ترانزیتی قطع شده و راه ارتباطی ریگان به کرمان هم بسته شده است.
انتهای پیام/ی