به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛محمدباقر خانی گفت: از طریق بخش خصوصی دو واحد فرآوری ضایعات در ملکان راه اندازی شده که قادر است روزانه بیش از 10تن ضایعات کشمش را تبدیل به فراورده های خوراکی و کمپوست کند.
وی گفت: از این ضایعات 10نوع محصول و مشتقات کشمش تولید و روانه بازار مصرف می شود.
فرماندار ملکان با اشاره به اینکه سالانه بیش از 260 هزار تن انگور در ملکان تولید می شود، افزود: متاسفانه تنها 7 واحد تولیدی و بسته بندی کشمش در شهرستان وجود دارد که فعالیت آنها هم در زمینه تمیز کردن و بسته بندی کشمش است.
خانی خاطر نشان کرد: در شهرستان ملکان در 4 فصل بهار برگ و غوره، تابستان انگور تر،پاییز کشمش و در فصل زمستان فخری و دوشاب می توان به بازار مصرف فرستاد که متاسفانه واحدهای تبدیلی در این زمینه ایجاد نشده است.
وی افزود: این شهرستان با در اختیار داشتن ناحیه و شهرک صنعتی در 200هکتار با تمام زیر ساخت ها آماده سرمایه گذاری است و بخش خصوصی می تواند در زمینه صنایع تبدیلی از جمله کشمش سرمایه گذاری کند.
شهرستان ملکان با تولید 260هزار تن انگور رتبه اول استان و سوم کشور را داراست.