به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این روزها که اکثریت مردم جهان دچار تب شدید فضای مجازی شده اند و بیشتر لحظات زندگی خود را در شبکه های اجتماعی می گذارنند، عده ای هم هستند که علاقه چندانی به این فضا و شبکه ها ندارند و ترجیح می دهند به دلایل گوناگون و شخصی از آن دور باشند و مطالعه، آشپزی، دورهمی با دوستان و آشنایان، رفتن به طبیعت یا هر فعالیت دیگری را جایگزین حضور در این فضاها کنند.
در این خصوص رسانه ها و یا وبسایت های خبری گوناگون در گفتگو با هنرمندان سوال هایی را مطرح کردند و نظرشان را درباره شبکه های اجتماعی، اینترنت و به طور کل فضای مجازی پرسیده اند که ما تعدادی از آنها را در این گزارش برای شما گردآوری کرده ایم.
علی نصیریان گفت: "فضای مجازی و تکنولوژی های امروزی خوب است، اما نباید جایگزین کتاب شود. گفتنی است؛ این بازیگر پیشکسوت مدتی قبل که رضا رشیدپور مجری توانمند تلویزیون به دلایلی از فضای مجازی خداحافظی کرده بود، با لحنی پدرانه و استوار در یک برنامه زنده از او خواست که به این فضا بازگردد و رنجش ها را به فراموشی بسپارد."
مهرانه مهین ترابی از بازیگرانی است که حضور فعالی در فضای مجازی ندارد و در یک گفتگو هم عنوان کرده بود که شبکه های اجتماعی برایش هیچ جذابیتی ندارند.
رضا کیانیان گفت: "فضای مجازی در واقع بازتابی از فضای واقعی جامعه است و ما برای پاک شدن فضای مجازی، نیازمند پاک شدن فضای واقعی جامعه هستیم."
مرجانه گلچین در یک مصاحبه تاکید به برخورد با هتاکان در این فضا داشت و از پویش بلاک کردن افراد هتاک که مدتی قبل در شبکه های اجتماعی به راه افتاده بود اسقبال کرده بود.
علی شادمان از قضاوتهای بی مورد، تهمت های ناروا و شایعه سازی در فضای مجازی دلخور بود و از این موارد به عنوان توهین به کرامت انسانی یاد کرده بود.
اکرم محمدی خواه مجری پیشکسوت تلویزیون گفت: "مدیریت فضای مجازی امکان پذیر نیست و بهتر است کودکان به جای حضور و فعالیت در شبکه های اجتماعی، اشعار سعدی را بخوانند."
عباس غزالی: "هر چند شبکه های اجتماعی فوایدی هم دارند، اما اگر مانع مطالعه شوند، مضر است. این بازیگر در گفتگویی دیگر درباره حضورش در فضای مجازی گفته بود که اگر آنلاین نباشد برایش شایعه درست می کنند."
ریما رامینفر دربارهی حضور هنرمندان در شبکه های اجتماعی و قوانین نظارتی که اخیرا در این خصوص اعمال شده است، گفت: "من به شدت از فضای مجازی گریزانم؛ زیرا اصلا نمیتوانم چرایی این فضا را درک کنم؛ اما قطعا یکسری ویژگیهای مثبت در آن وجود دارد که این همه علاقهمند را به خود جذب کرده است."
منوچهر والی زاده: "اصلا به اینترنت دسترسی ندارم و حتی نمیدانم چطور باید به این فضا وارد شد، پسرم گاهی عکس هایم را در فضای مجازی به من نشان می دهد و من هم خوشحال می شوم. یک روز اتفاقی عکسی از خودم را که توسط دوستان در فیسبوک گذاشته شده بود دیدم، گویا همیشه از من به خوبی یاد می شود و از این بابت سپاسگذار و شرمنده مردم هستم."
ثریا قاسمی: فضای مجازی جلوی مطلعه را می گیرد، تکنولوژی از سویی برای دریافت اطلاعات جهانی خوب است و از سویی دردی از قشر کتابخوان درمان نمی کند.
رضا عطاران: من فکر می کنم نو آوری و خلاقیت در عرصه طنز سینمایی ما بسیار کم شده اما وقتی در فضای مجازی شوخی های مردم را می بینم، متوجه می شوم که این شوخی ها از آثار طنز ما جالب تر و جذاب تر است.
حمیدرضا پگاه: از شمشیر دولبه فضای مجازی می شود هم برای کارهای خوب و هم برای گسترش مطالب ناشایست استفاده کرد. فضای مجازی برای سالم شدن در ابتدا باید پذیرفته و بعد با هدف بهره وری صحیح از آن فرهنگ سازی شود و بحث نظارت نیز باید در امتداد فرهنگ سازی مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/