![اقدام خیرخواهانه 2 ستاره منچستر یونایتد اقدام خیرخواهانه 2 ستاره منچستر یونایتد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/11/25/5843590_918.jpg)
به گزارش
خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از دیلی میل، زلاتان ابراهیموویچ و پل پوگبا ستاره های شیاطین سرخ به ملاقات هوادار 11 ساله ای رفتند که از بیماری فلج مغزی رنج می برد. زمانی که این 2 بازیکن به ملاقات این پسرجوان رفتند، وی بسیار شگفت زده شد و از خوشحالی در پوست خودش نمی گنجید.
نکته جالب توجه این است که این پسر 11 ساله در آکادمی منچستر یونایتد بازی می کرده است. وی درباره این ملاقات بیان کرده : امروز با زلاتان و پوگبا ملاقات کردم. فوق العاده بود ! من همیشه طرفدار منچستر یونایتد بوده ام، وقتی این 2 بازیکن در تیم ما هستند، همیشه همیشه همیشه به پیروزی می رسیم.
انتهای پیام /