به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرعامل هلدینگ بانک توسعه صادرات ایران از راه اندازی نخستین مکان بازار اینترنتی عرضه محصولات صادراتی ایران به 20 زبان زنده دنیا با عنوان "چیـگل" خبر داد.
سعید مستشار گفت : این مکان بازار اینترنتی که با تلاش یکی از شرکت های برتر دانش بنیان استان فارس و با مشارکت راهبردی و حمایت بانک توسعه صادرات، هلدینگ بانک و همچنین پارک علم و فناوری استان فارس راه اندازی شده است، ، قابلیت عرضه عمده و خرد محصولات صادراتی ایران به 20 زبان زنده دنیا و پرداخت مبلغ خرید با ارزهای مختلف را دارد.
به گفته این مقام مسئول، آن دسته از شرکت های ایرانی، به ویژه شرکت های کوچک و متوسط که محصولات با قابلیت و استانداراد صادراتی تولید می کنند ، اما ساختارهای موردنیاز برای عرضه محصولات خود در بازارهای جهانی را ندارند، می توانند با عرضه محصولاتشان در این مکان بازار، محصولات صادراتی خود را در بستر اینترنت، به خریداران در کشورهای مختلف عرضه کنند.
همچنین خریداران محصولات ایرانی از کشورهای مختلف با ورود به سامانه چیگل؛ محصولات و همه اطلاعات موردنیاز خودشان را با زبان دلخواه خود، مشاهده کنند و ضمن سفارش خرید محصول، می توانند مبلغ آن محصول را به ارز مورد نظر خود پرداخت کنند و در خریدهای جزئی، محصول را ازطریق شبکه پستی بگیرند.
مدیرعامل هلدینگ بانک توسعه صادرات همچنین خاطرنشان کرد براساس سازوکاری که نخستین بار در سامانه چیگل دیده شده است، درصورتی که متقاضی محصول ایرانی از کشورهای دیگر قصد داشته باشد بصورت عمده محصول ایرانی را از طریق این سامانه خریداری کند، این سفارش پس از ثبت در سامانه، ازطریق سازوکار مدیریت خدمات صادرات که بطور مستقل و تخصصی و با مشارکت هلدینگ بانک توسعه صادرات، در سامانه چیگل درنظر گرفته شده است، مدیریت می شود و همه فرآیندهای مربوطه به گزینش و تائید نهایی محصول، عقد قرارداد، حمل و ... در تعامل خریدار و فروشنده و با راهبری فرآیند این ساختار انجام می شود.
وی همچنین از ارتباط نظام مند میان باشگاه مشتریان بانک توسعه صادرات و سامانه چیگل و درنظر گرفتن تمهیدات ویژه برای عضویت اعضای باشگاه مشتریان بانک در این سامانه و عرضه محصولات شرکت های مذکور از این طریق خبر داد.
مستشار گفت : سامانه چیگل در واقع با ایجاد بستری مناسب و فراگیر برای معرفی و عرضه محصولات صادراتی ایران در بازارهای جهانی از طریق شبکه اینترنت ، ضمن فراهم کردن شرایط مناسب برای توسعه صادرات به ویژه برای بنگاه های کوچک و متوسط ، گامی مهم و موثر در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
انتهای پیام/