به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ، این جشنواره به مناسبت گرامیداشت فرا رسیدن ایام الله 22 بهمن درسه بخش غذا،دسر، کیک و شیرینی با حضور جمعی از بانوان مهابادی برگزار شد.
مباشری داور این جشنواره در خصوص معیار های انتخاب غذاهای برتر گفت: طعم غذا، ایده های جدید، طراحی و هزینه صرف شده از جمله مواردیست که باعث انتخاب غذاهای برتر توسط داوران جشنواره میشود.
مهمترین هدف این برنامه دعوت از بانوان به منظورمشارکت در برنامه های اجتماعی و فرهنگی و ترویج غذاهای سنتی _محلی بود.
اعضای شرکت کننده در این مسابقه نود نفر بودند که از مجموع آنها شصت نفر در بخش غذا ها و سی نفر هم در بخش کیک و شیرینی و دسر با هم به رقابت پرداختند.
در پایان به همه ی شرکت کنندگان جوائزی اهدا شد.