به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ همزمان با دهه مبارک فجر، جشنواره غذاهای سنتی در روستای سوادجان شهرستان سامان برگزار شد.
اوماج، کوفته گردو، اشگنه، کشک بادمجان، آش جو، قرمهسبزی، دمپخت گردو و نان محلی از جمله 38 غذای محلی پخته شده در این جشنواره بود.
همچنین در حاشیه این جشنواره، نمایشگاه صنایع دستی سرمه دوزی، هویه کاری، تابلو فرش و گلیم فرش برپا شد.
روستای سوادجان از توابع شهرستان سامان در فاصله 40 کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
انتهای پیام/خ