به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ حسین ابویی مهریزی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رسیدن به رشد هشت درصدی در حوزه اقتصاد کشور به عنوان چشمانداز تعریف شده است گفت: برای تحقق آن به سالانه 750هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز است.
حسین ابویی مهریزی : با همت همه دستگاهها و متولیان امر تولید و صنعت در بخش خصوصی و دولتی خوشبختانه در 6 ماهه نخست امسال با رشد چهار درصدی روبهرو بودیم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در طول فعالیت دولت یازدهم عنوان کرد: پیش از این در فضای کسب و کار در جهان، رتبه 152 را داشتیم که اکنون به رتبه 120 رسیدهایم و از نظر رقابتپذیری که باید کالای قابل قبولی داشته باشیم نیز از رده 82 به 76 رسیدهایم.
ابویی مهریزی با اشاره به برنامه راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: این برنامه نهایی شده و در طول دولت یازدهم، 159 طرح با سرمایهگذاری خارجی 8 میلیارد دلاری اجرا شده که 5.5 میلیارد دلار ان پس از برجام سرمایهگذاری شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه 68 طرح و سرمایهگذاری خارجی نیز به بهرهبرداری رسیده اظهار داشت: طرحهای نیمه تمام زیادی نیز بهرهبرداری شده که برای 283 هزار نفر اشتغالزایی مستقیم به دنبال داشته است.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری نیز هفت پروژه کلی به وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده افزود: در 10 ماهه گذشته بیش از 4 هزار و 461 پروانه بهرهبرداری با اشتغالزایی 70 هزار نفر و 20 هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری صادر شده است.
ابویی مهریزی، ظرفیت تولید فولاد خام را 21 میلیون تن برشمرد و گفت: در مدت سه سال این میزان به 30 میلیون تن در سال رسیده و در زمینه سایر تولیدات نیز رشد قابل قبولی داشتهایم و توسعه اشتغالزایی نیز به همراه داشته است.
وی در ادامه با بیان اینکه ائمه جمعه، همواره پشتیبان بخش صنعت و معدن بوده و یک پتانسیل در این حوزه ارزشمند هستند و اطلاعات و آگاهی خوبی در این بخش دارند ادامه داد: به طور قطع از جنبههای فقهی، سیاسی و حقوقی نیز میتوانند در این زمینه راهگشا باشند.
ابویی مهریزی گفت: وجود ائمه جمعه و علمای بزرگ برای ما افتخار است و بهرهمندی از حمایتها و پشتیبانیهای آنان در سطح استان موجب توسعه سرمایهگذاریها و رونق اقتصادی خواهد شد.
هم اکنون 30 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان یزد وجود دارد که از این تعداد 13 شهرک صنعتی ، 15 ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی در زمینه های شیمیایی، نساجی، فلزی، غذایی، کانی غیرفلزی، سلولزی، برق و الکترونیک فعالیت می کنند.
وسعت شهرک ها و نواحی صنعتی استان هم اکنون 6 هزار و 622هکتار است و بیش از 92 درصد صنایع استان یزد در حوزه صنایع خورد، کوچک و متوسط است که 60درصد اشتغال صنعتی استان و 40 درصد سرمایه گذاری در بخش صنعت را شامل می شود.
در مجموع سه هزار و 500 واحد صنعتی در استان یزد فعال است.
انتهای پیام/ ی