به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، عظیم سرافراز، رئیس شورای اسلامی شهر دزفول در نخستین نشست شورای نامگذاری خیابانها و معابر دزفول در فرمانداری گفت: روند نام گذاری خیابان ها و محلات در دزفول به این صورت است که ابتدا درخواست تغییر نام از اداره، نهاد، مردم و انجمن ها به شهرداری ارائه می شود و شهرداری نیز پس از بررسی های مختلف آن را به کمیسیون فرهنگی شورا ارسال می کند.
وی افزود: در کمیسیون فرهنگی که نمایندگان و کارشناسانی از دزفول شناسی، آموزش و پرورش، بنیادشهید، امام جمعه، اداره ارشاد، سازمان تبلیغات، اداره پست، اساتید ادبیات، تاریخ و بسیاری از افراد دیگر حضور دارند نام ها مورد بررسی قرار می گیرد سپس در صحن شورا پس از مشورت و رای گیری مصوب و به فرمانداری ارسال می شود.
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول با اشاره به اینکه تاکنون ۹۹ درصد خیابانها و کوچه های نامگذاری شده از سوی شورای اسلامی شهر توسط فرمانداری تائید شده است، گفت:تلاش بر این بوده اسامی قدیمی در دزفول باقی بمانند؛ ضمن اینکه در شورای دوره دوم نیز اولویت با نامگذاری نام شهدا بود و اینگونه نیز عمل شد.
سرافراز با بیان اینکه نظر کارشناسان اهل فن و اساتید در نامگذاری معابر و خیابان ها بسیار تاثیرگذار است، افزود: ما در شورای اسلامی شهر دزفول همواره تلاش کرده ایم در هنگام نامگذاری خیابان ها و معابر شهری، هویت تاریخی و فرهنگی دزفول حفظ شود و بر اساس پیشینه کهن این شهر عمل می کنیم.
در این نشست مقرر شد کمیته ای از سوی فرمانداری تشکیل شود و مکان هایی که تاکنون بدون نام بوده و نام جدیدی برای آنها انتخاب شده در این کمیته به صورت دقیق تر بررسی و از اسامی قدیمی آن محلات استفاده شود تا هویت تاریخی مکان های دزفول حفظ شود.
انتهای پیام/م