به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ محمدرضا نصیری سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان گفت: گردشگری فرصتهای بسیاری را برای کسب و کارهای کوچک خانوادگی ایجاد میکند که بیشتر آنها، روابط مستقیم و متقابل میزبان و مهمان را در خانه و املاک خانواده گردشگر پذیر در بردارند. این حضور و مشارکت از سوی خانواده، برای تجربه و رضایت گردشگر و همچنین برای توسعه پایدار مقصد و جامعه محلی، امری بسیار حیاتی است. وی افزود: یکی از کسب و کارهای کوچک گردشگری که در چند سال گذشته در ایران به شدت در حال توسعه است، ایجاد و توسعه اقامتگاه های بوگردی است.
وی تصریح کرد: تاکنون چهل اقامتگاه بومگردی در سطح استان به بهره برداری رسیده بود که با سه اقامتگاه بومگردی کلوت، واحه و ساعت چی، تعداد اقامتگاه های بومگردی فعال در سطح استان به چهل و سه واحد رسیده است.
وی در توضیح اقامتگاه های بومگردی استان گفت: اقامتگاه های بومگردی استان در سطح بافت های تاریخی شهرستانهای یزد، اردکان، میبد و ابرکوه و چند روستای استان مستقر می باشند و هریک از این اقامتگاه ها خدمات متفاوتی را به گردشگران ارائه می دهند.
نصیری در خصوص ایجاد اقامتگاههای بومگردی اظهار کرد: هدف ما از ایجاد این اقامتگاه ها ترویج آداب و رسوم سنتی و احیای بافت های تاریخی و همچنین حفظ خانه های تاریخی است.
وی خاطرنشان کرد: در پروژه های بومگردی که امسال در دهه فجر انقلاب اسلامی افتتاح می شود بیش از بیست میلیارد ریال سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی صورت گرفته است.
نصیری در خصوص تسهیلات واحدهای اقامتی بومگردی گفت: با هماهنگی این اداره کل با صندوق کارآفرینی امید استان یزد به بومگردی های استان تسهیلات کم بهره تعلق گرفته است و امیدواریم با همکاری بیشتر بین این دو ارگان شاهد افزایش تعداد اقامتگاه های بومگردی در سطح استان در راستای رفاه حال گردشگران باشیم.
انتهای پیام/ م