وی ابراز امیدواری کرد: امیدوارم رویکرد و توجه کلی این همایش و کنگره ها به سمتی باشد که بتوانیم یک فضای همدلی و تعامل بیشتر نسبت به حفظ و حراست از میراث گرانقدر فرهنگی خود ایجاد کنیم.
وفایی تصریح کرد: در یکی دو سال گذشته ما شاهد بازسازی، مرمت، احیا و حیات بخشیدن و نجات دادن بسیاری از ابنیه های ارزشمند بودیم .
وی خاطرنشان کرد: میزان اعتبار و منابع غیردولتی که در یکی دوسال گذشته به همت استاندار و با تلاش و همکاری اعضای میراث فرهنگی استان و کشور، معادل 10 سال اعتبارات دولتی تامین شده است.
وفایی یادآورشد: رویکرد مدیریت عالی استان و تعامل خوبی که وجود داشته باعث شده است شاهد نهضتی باشیم که موجب توجه به حفظ، حراست و بازسازی ابنیه و اماکن بسیار ارزشمند و تاریخی ما می شود.
وی گفت: امروز شاهد بازسازی اصولی و مهندسی بازار کرمان هستیم که بخش قابل توجهی از آن انجام شده است و امیدواریم مجموعه بازار به همان هویت تاریخی خود بازگردد.
وفایی افزود : بازسازی خانه حاج آقا علی، باغ فتح آباد، باغ بیرم آباد، کنسول گری سابق انگلیس و ده ها اثر تاریخی که آرزوی ما بازسازی آنها بود و در شرف نابودی قرار داشتند و مرمت آنها از اتفاقات بسیار مهم بود و امروز بیش از هر زمان دیگر شاهد تعامل دستگاه های مختلف استان هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم استان خود را بشناسانیم و یکی از رسالت های این کنگره شناخت استان کرمان باشد و جایگاه تاریخی استانی که بهشت باستان شناسی نیز محسوب می شود، بیش از پیش تقویت شود.
انتهای پیام/ی