ناصر هاشمی، بازیگر سینما در گفتگو با
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پاسخ به این سوال که فیلم سینمایی «خانه دیگری» چه حرف جدیدی برای سینمای ایران دارد، گفت: معمولا، حرف ها جدید نیستند، شکل ها متفاوت هستند، ممکن است ما حرفی را روایت کنیم که صدها سال پیش هم آن را گفته اند، ولی اصل مهم شیوه بیان ما است و این شیوه بیان است که فیلم را از میان دیگر آثار متمایز می کند.
وی ادامه داد: من فکر نمی کنم که «خانه دیگری» ،حرف جدیدی برای گفتن داشته باشد . فیلم روایتگر زندگی مسالمت آمیز، بخشش، لطف و بها دادن به یکدیگر است و من فکر می کنم شیوه بیان این فیلم گرم و خوب است.
هاشمی در خصوص دلیل ایفای نقشش در فیلم گفت: برای من تجربه جدیدی بود، من در ابتدا فکر می کردم که نقش مناسب من نباشد و تا به حال این گونه بازی نکرده بودم.
وی عنوان کرد: در این فیلم نقش آدمی را بازی می کنم که کمی مسنتر از من و بیمار و ناتوان است، که من را هم از جهت روحی و هم به لحاظ جسمی وادار می کرد، که خودم را به شکل جدیدی در آورم و از این جهت برای من تجربه جدیدی بود و حالا باید دید که من توانستم از پس این کار بر بیایم یا نه.
وی در خصوص تاثیر نقد منتقدان بر نحوه بازیگریاش، گفت: منتقدان معمولا نگاه کلی دارند. ما برای رسیدن به نقش یک مراحلی را طی می کنیم به این صورت که نویسنده چیزی را می نویسد و آدم هایی در قصه وجود دارند و کارگردانی هست که نظراتی دارد و ما فیلم نامه را می خوانیم،بحث کرده، نظر می دهیم و تمرین می کنیم و کار، شکلی پیدا می کند.
وی ادامه داد: معمولا منتقدان در زمینه بازیگری تخصصی ندارند و نگاهشان بيشتر به ساختار و درونمايه و فضا و ارتباطات است. مخصوصا درمطبوعات و تلويزيون حرفهابسيار كلی است، درعين حال مخاطب آنها، سازنده يعنی كارگردان است تا عوامل فيلم. بازي بازيگر در ارتباط و زيرنظر كارگردان وهمكاری بازيگران ديگر شكل ميگيرد، اما نظر منتقدان هم حتما مهم است و به حرف هایشان فكر ميكنم.
هاشمی در خصوص تصمیمش برای کارگردانی،گفت: ساختن فیلم، کاری زمانبر است و برای ساختن فیلم باید همه کارهای دیگرم را کنار بگذارم ترجیح می دهم که فعلا مسیر خودم را حفظ کنم تا زمانی که فرصتی برایم پیش بیاید.
انتهای پیام/