رییس شبکه دامپزشکی قوچان گفت:ظرفیت این شهرستان در پرورش ماهیان سردابی سالانه حدود 400 تن ماهی در سال است.

ضرورت افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذاییبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا قدرتی افزود : مصرف آبزیان از دیرباز به ‌عنوان یکی از غذاهای بسیار مهم، هم از نظر ارزش‌های غذایی و هم از نظر روش‌های دارویی مطرح بوده است.

قدرتی اظهار داشت : با توجه به رشد روزافزون جمعیت ، ماهی و آبزیان می‌توانند در تامین پروتئین مصرفی خانواده ها جایگاه ویژه‌ای را داشته باشند.                                                                                                                                                                                       او گفت : پرورش ماهی نقش مهمی در ایجاد اشتغال، تولید ثروت، کاهش نرخ بیکاری در مناطق روستایی دارد و توانسته به طور غیر مستقیم به عمران و توسعه روستاها و  ارتقا سلامت جامعه کمک کند.
                                                                                                                             
رییس شبکه دامپزشکی قوچان خاطر نشان کرد: متاسفانه با توجه به اینکه ماهی جزء منابع غذای سالم و مغذی محسوب می‌شود سهم ناچیزی در سبد غذایی مردم کشورمان دارد .
انتهای پیام// ح خ



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.