خورشت پرتقال با آنكه شاید جدید به نظر برسد اما از خورشت های آشنا در مناطق شمالی كشور است .

 به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این خورش طعم جدید و خوشایندی دارد و مطمئنا ارزش یك بار امتحان كردن را خواهد داشت و مدت زمان آماده سازی آن کمتر از یک ساعت است.

طرز تهیه خورشت پرتقال در نیم ساعت
 
   مواد لازم برای تهیه خورشت پرتقال

 شكر: 2 قاشق غذا خوری
 
پرتقال بزرگ: 2 عدد

آب پرتقال: 3 پیمانه

خلال پسته: 50 گرم

مرغ خام و خلال شده: 200 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم
   
 
طرز تهیه:

ابتدا پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه كرده و كنار بگذارید. در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید. آنگاه مرغ های خلال شده را به مواد اضافه كرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شود.
 
در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شكر مخلوط كنید .وقتی شكر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه كنید و كاملا مخلوط كنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و كمی نمك اضافه كنید(اضافه كردن زعفران اب كرده هم خالی از لطف نیست).

مواد را كمی تفت دهید و سپس تكه های پرتقال را اضافه كنید.آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود.زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین كنید.

طرز تهیه خورشت پرتقال در نیم ساعت 
 
توجه :

مدت پخت این خورشت باید كوتاه باشد تا پرتقال شكل خود را حفظ كند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه كنید.
 
مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما میتواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه كردن شكر بهتر است پرتقال كمی ترش باشد تا مزه خورش متمتیل به ملس شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.