به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ گیاه تراریخته به گیاهی اطلاق می شود که ساختار ژنتیکی آن از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته باشد. این تغییر معمولاً جهت بهبود مقاومت گیاه به برخی آفات یا بیماری های گیاهی و برای بهبود عملکرد گیاه و بهره وری کشاورز صورت می گیرد.
محقق مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی درگفتگوی اختصاصی باخبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ازارومیه؛بااشاره به اینکه محصولات تراریخته یا جانداران دستکاری شده ژنتیکی حاصل دستکاری ژنتیکی موجودات زنده اعم از گیاه و دام است گفت:هدف از این دستکاری پاسخ به سیل مصرف حاصل از سبک زندگی سرمایه داری با طمع سودآوری بیشتر بابهترین سروشکل ظاهری محصول است.
دکترعلی رضا نورآبادی افزود: به دنبال تولید حداکثری با بهترین تولید محصولات قوی تر، محافظت محیط در برابر سموم، ماندگاری بیشتر محصولات، جنگل زدایی کمتر، کاهش گرم شدن زمین، کاهش قیمت غذا، تولید محصولات جدید و مقاومت در برابر حشرات را از فواید این نوع محصولات دانست وافزود:با محصولات تراریخته، کشاورزی پایدار توسعه می یابد و سلامت و امنیت غذایی تامین می شود.
انتهای پیام/ح