به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در راستای اجرای قانون اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و بر اساس نظارتهای بازرسان بهداشت محیط مرکز شماره 4 شهرستان گناوه، یک واحد کارگاه شیرینیپزی متخلف پس از گذراندن مراحل قانونی تعطیل و پلمپ شد.
حسن ذبیحی افزود: توجه بهسلامت غذایی شهروندان از اولویتهای مهم و رسالت اساسی مرکز بهداشت شهرستان بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرار دارد.
وی بیان کرد: بهمنظور تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقای شاخصهای کیفی غذایی، کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همواره مورد بازرسی قرارگرفته و کیفیت همه محصولات غذایی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
انتهای پیام /پ