وی افزود: 20 مورد پروژه عمرانی نیز در ده فجر کلنگزنی میشود که خیرین در ساخت این تعداد پروژه مشارکت میکنند.
معاون مشارکتهای مردمی و رسانهای مجمع خیرین سلامت با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت در مورد کمک به کودکان نیازمند با بنیاد بخشش مشارکت میکند، بیان کرد: تاسیس بنیاد بخشش که موضوع فعالیت آن کاشت حلزون و پیشگیری از انواع بیماریها است با این هدف تشکیل شده است که ایران عاری از ناشنوایی داشته باشیم.
طباطبایی با اشاره به بازدیدی که از مرکز کاشت حلزون در تبریز داشت، عنوان کرد: در تبریز که یکی از موارد ۱۱گانه در این خصوص است، مردم کودکان زیر پنج سال را به مجمع خیرین سلامت و مراکزی که در مورد کاشت حلزون فعال است معرفی می کنند تا مادران دیگر دغدغه ناشنوایی کودکشان را نداشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه کاشت حلزون فقط در سنین کمتر از پنج سال جواب میدهد، گفت: بحث کاشت حلزون فقط و فقط در مورد کودکان زیر پنج سال جواب دهی و بازدهی دارد بنابراین حتما کودکان زیر پنج سال را برای کاشت حلزون به مجمع خیرین سلامت معرفی کنید.
معاون مشارکتهای اجتماعی و رسانهای مجمع خیرین سلامت با اشاره به اقدامات خیرین سلامت در ارتقای شاخصهای بهداشتی و درمانی از بدو تاسیس اظهار داشت: مجمع خیرین سلامت کشور هشت سال است که فعالیت خود را با هدف ساماندهی به فعالیتهای خیرخواهانه و در راستای فرمایش مقام معظم رهبری مبنی کاهش آلام بیماران و کاهش رنج بیمارداری آغاز کرده است.
وی افزود: مجمع خیرین سلامت ۲۴۰ شعبه در سراسر کشور دارد و تاکنون ۴ هزار میلیارد تومان مشارکتهای مردمی را از سراسر کشور برای حوزه بهداشت و درمان در مناطق مختلف کشور جذب کرده است.
طباطبایی در مورد مشکلات خیرین در حوزه سلامت بیان کرد: یکی از چالشهای مجمع خیرین سلامت بحث مالیت بر ارزش افزودهای است که خیرین ما با آن مواجه هستند، خیرین ما کار خیر میکنند اما آنها از لحاظ بحث ارزش افزود و مالیات دچار مشکل هستند.
وی یادآور شد: البته ما با جلساتی که با وزارت بهداشت و با نمایندگان مجلس داشتهایم، راهکارهای مفیدی در این زمینه اتخاذ شده و امیدواریم بوروکراسیهای اداری نیز از سر راه خیرین برداشته شود.
انتهای پیام/