بزرگترین پایانه مبادلات داخلی و خارجی گیاهان دارویی جنوب کشور در استان فارس ساخته می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مشاور وزیر جهاد کشاورزی در طرح ملی توسعه گیاهان دارویی کشور، در نخستین همایش گیاهان دارویی استان فارس گفت: ساخت 5 پایانه تجاری گیاهان دارویی در 5 استان کشور در دستور کار جهاد کشاورزی قرار دارد که استان فارس به دلیل دارا بودن پتانسیل تولید و توسعه این بخش یکی از این استان ها است.

 
یوسفی آذر با تاکید بر حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی در این بخش گفت: مطالعات این طرح مدت 4 ماه طول می کشد و براساس مطالعات و اعتبار سنجی میزان اعتبارات مورد نیاز ارزیابی می شود. 

 وی اعتبارات مورد نیاز ساخت این پایانه را 100 تا150 میلیارد برآورد کرد. 

مجری طرح ملی توسعه گیاهان دارویی کشور همچنین از تاکید این وزارتخانه در تشکیل گروه محصول در استان های تولید کننده گیاهان دارویی خبر داد و افزود: تولید و توسعه کشت گیاهان دارویی متناسب با پتانسیل هر استان انجام می شود.

وی با اشاره به پتانسیل های اقلیمی، سرمایه انسانی، مراتع و زراعت های گیاهان دارویی فارس و سوابق تولیدی این استان در تولید و صادرات گیاهان دارویی گفت: در فارس تمرکز گروه محصولات برای ترویج و توسعه تولید گیاهان دارویی بر 5 گیاه شیرین بیان، آویشن، گلنار فارسی، بهارنارنج و گل محمدی است. 

یوسفی آذر از انتخاب استان فارس به عنوان یکی از استان های الگویی طرح توسعه گیاهان دارویی کشور خبر داد که این طرح در شهرستان مرودشت با اشتغال زنان شکل گرفته و قرار است یک میلیارد تومان با نرخ سود 4 در صد به آن تخصیص داده شود.

وی گفت: این طرح به دلیل اهمیت بالای آن در سه حوزه تسهیلات، فنی و بازار فروش، مورد حمایت بخش توسعه گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی قرار می گیرد. 

در اولین همایش گیاهان دارویی استان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس بررسی چالش های بخش تولید گیاهان دارویی، صادرات، بازار مصرف، نقش گیاهان دارویی در طب سنتی و جایگزینی کاشت گیاهان دارویی به عنوان محصولات کم آب بر را از جمله مقوله های مورد بررسی بیان کرد.  
انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار