به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از شیراز؛ سید عبدالله جزایری معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: سالانه 190 هزار تن گوشت مرغ توسط 968 واحد صنعتی مرغداری گوشتی در سطح استان فارس تولید می شود که در کشور، به لحاظ تولید، این استان رتبه سوم را دارد و تمام تولیدات بر اساس استاندارهای ملی عرضه می شود.
وی افزود: سالن های پرورش مرغ، از استانداردهای لازم برخوردار هستند و با مدیریت پرورش مرغ به شیوه های نوین و رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه ای و نیز استفاده از جیره غذایی با منشاء گیاهی همچون ذرت و کنجاله سویا، از ورود عوامل بیماری زا در فارم های پرورش مرغ، جلو گیری می شود که نتیجه آن بیمار نشدن مرغ و عدم استفاده از آنتی بیوتیک است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: عمده تولیدات گوشت مرغ استان فارس به کشورهای حوزه خلیج فارس بخصوص عمان و امارات متحده عربی صادر می شود.
انتهای پیام/ن