به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ در
کارگاه آموزشی گندمکاران آبیکی با عوامل موثر بر بروز سرمازدگی در گیاه،
علائم و نشانه های سرمازدگی و انواع آن و مدیریت زراعی در شرایط تنش سرما
از جمله تغذیه مناسب با کودهای مختلف، اسید هیومیک، محلول پاشی، محرک های
رشد و آبیاری بموقع آشنا شدند.
همچنین در این کارگاه یکی از کشاورزان
پیشرو و فعال منطقه که دارای رتبه کشوری و استانی در تولید گندم و کلزا
بود در باره مباحث علمی و فنی این محصولات و تجربیات خود در مزرعه مطالبی
را برای حاضرین ارائه کرد .
نبود بارشهای پائیزه و زمستانه، کشت بی
موقع، مصرف بیش از حد کودهای شیمیایی و کاهش دمای هوا تا (13-) درجه و نبود
پوشش برف بر روی گیاهان منجر به عدم تحمل پذیری گندم در برابر سرما در
نهایت موجب سرمازدگی در برخی از مزارع گندم، جو و کلزا شده است .
انتهای پیام/