امیرهوشنگ مهریار روانشناس بالینی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره درد و دل کردن با افراد مختلف به ویژه همکاران بیان کرد: متاسفانه اکثر مردم به محض غمگین شدن، نمی توانند با آن مقابله کنند و با توسل به انواع راهکارها می خواهند تا آن را در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کنند.
وی با بیان اینکه درد و دل کردن افراد با همکاران خود گاهی اوقات دردسر ساز می شود، اظهار داشت: اگر فرد با همکاران جنس مخالف خود به صحبت و درد و دل بپردازد بعد از مدتی امکان ایجاد وابستگی عاطفی وجود دارد که معمولا در فرهنگ خاص ما ایرانیان توصیه نمی شود.
این روانشناس بالینی عنوان کرد: البته این موضوع برای درد و دل با همکاران هم جنس مطرح نمی شود و حتی داشتن همدمی برای درد و دل و پناه بردن به وی جهت کاهش اضطراب می تواند نقش موثری را داشته باشد.
مهریار اظهار داشت: هرچند درد و دل کردن با افراد مورد اطمینان و اعتماد روش مناسبی برای مشورت کردن در امور مختلف و یافتن راه حل مناسب برای مشکلات است اما حد و حدود قائل شدن برای درد و دل کردن زندگی را خصوصی نگه می دارد.
وی بیان کرد: اگر رازهای زندگی به خارج از حریم خصوصی کشیده شود نه تنها مشکلات را رفع نمی کند بلکه گاهی ممکن است بر شدت این مسائل بیفزاید.
انتهای پیام/