اجلاس سراسری فناوری رسانه، يك کارگاه تحقیقاتی و پژوهشی است
دکتر علی عسکری در اختتامیه اجلاس سراسری فناوری رسانه تاكيد كرد: اولویت رسانه ملی در استفاده از فضای مجازی، ارتقای برودکست و تلویزیون است.



به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دكتر عبدالعلي علي عسكري رئیس رسانه ملی در اختتاميه سيزدهمين اجلاس فناوري رسانه گفت: اجلاس سراسری فناوری رسانه، اجلاسی پرکار، ارزشمند و یک کارگاه تحقیقاتی و پژوهشی به تمام معنا است. مهمترین خصوصیت این اجلاس تبادل تجربیات، همدلی، همگرایی، هماهنگی و تخصصی بودن آن است و برگزاری سالیانه آن عامل اصلی هماهنگی سازمان صداو سیما است.

وي اظهار داشت: افتخار می‌کنیم که 65 شبکه تلویزیونی و 83 شبکه رادیویی را در رقابت با شبكه‌هاي جهاني بدون مشکل اداره می کنیم.

دکتر علی عسکری در اختتامیه اجلاس سراسری فناوری رسانه تاكيد كرد: اولویت رسانه ملی در استفاده از فضای مجازی، ارتقای برودکست و تلویزیون است. تلویزیون رسانه مهمی است که باید ضریب نفوذ آن افزایش یابد.

علی عسکری با اشاره به اینکه حوزه فنی، حوزه حاکمیتی سازمان است، اظهار داشت: بخش فنی صدا و سیما زیر بنای سازمان است و موجب افتخار و مباهات است که تمام افراد حاضر در این حوزه همچون سربازان گمنام فعالیت می کنند تا سیگنال به دست مخاطبان سراسر دنیا برسد.

رئیس رسانه ملی با اشاره به ارائه موضوعات فنی و تخصصی در اجلاس سیزدهم فناوری رسانه خاطر نشان کرد: تبادل دانش در این اجلاس و ارائه بیش از 50 موضوع علمی، نشان از نوآوری‌های ارزشمند و چشمه جوشان علمی و فناوری در رسانه ملی است.
 
وی ادامه داد: این خلاقیت در تمام حوزه های فنی سازمان وجود دارد که دلیل آن ارائه بیش از 200 نوآوری مختلف است.

رئیس رسانه ملی با تاکید بر اینکه صداو سیما یکی از بزرگترین بنگاه‌های رسانه ای دنیا است، بیان کرد: علیرغم مشکلات پیش‌رو، حوزه فنی سازمان به دلیل سطح بالای فناوری یکی از بزرگترین رسانه‌های دنیا است.

دکتر علی عسکری از حرکت رسانه ملی در بستر فضای مجازی و هوشمندسازی خبر داد و گفت: حوزه فنی و حوزه محتوایی در سازمان همانند جسم و جان در هم تنیده شدند و در مقابل رقبا و دشمنان ایستاده اند. همچنان که جسم و روح در ارتباطند و روح سالم در بدن سالم است، حوزه محتوا و فنی نیز قوی و مستحکم، اهداف سازمان را پیش می برند.

رئیس  رسانه ملی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: نقش سازمان صدا و سیما در مجموعه نظام اسلامی بی بدیل و مهم است. ما مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش داریم چراکه جمهوری اسلامی محور مقاومت در برابر استکبار است. استکبار تمام قدرت خود را برای ناکارآمد کردن سامانه افکار عمومی و رسانه های کشور ما بکار می گیرد. خوشبختانه سازمان صدا و سیما نیز با قوت و جدیت در این رقابت و جنگ رسانه های ایستادگی کرده است.

وی ادامه داد: این جریان با یک عقبه استکباری، بیش از 200 شبکه را علیه جمهوری اسلامی فعال کرده اما رسانه ملی مقابل هجمه‌ها ایستاده است و بر اساس نظر سنجی‌ها و آمارها، ضریب نفوذ صداوسیما بالا است و وضعیت مطلوبی دارد.

رئیس رسانه ملی با اشاره به ماهیت اصلی ماهواره‌ها و فضای مجازی بیان کرد: فضای ماهواره‌ای و فضای مجازی در دست آمریکا است و آنها برای تخریب جامعه ایرانی برنامه ریزی مستمر دارند.

علی عسكری با اشاره به بالا بودن کلاس جهانی رسانه ملی در فضای برودکست گفت: در صورت فراهم بودن بودجه، می توانیم برنامه‌های ترکیبی مناسب، سریال‌های بلند، سریال‌های فاخر بسازیم.
 
وی افزود: در زمینه فضای مجازی دچار عقب ماندگی هستیم ولی رسانه ملی مسیر پیشرفت را شروع کرده است و امیدواریم با فراهم شدن زیر ساخت‌ها به تدریج، به جایگاه واقعی خود برسیم.

رئیس رسانه ملی بر اهمیت تلویزیون‌های تعاملی تاکید کرد و گفت: هم اکنون زیر ساختهای تلویزیون فراهم شده است و هدف رسانه ملی حمایت از IPTV است.

وی با اشاره به تغییرات سازمانی صداو سیما گفت: راه اندازی معاونت فضای مجازی به دلیل اهمیت رسانه های نوین در شرایط جامعه، شکل گرفته است. هر چند در این حوزه، کارهای زیادی باقی مانده است اما امیدواریم که صداوسیما در سال پیش رو، عقب ماندگی‌ها را جبران کند.

عبدالعلي علی عسکری با اشاره به راه اندازی «سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر در فضای مجازی»، این کار را یک اقدام مهم دانست و تاکید کرد: بر اساس قانون اساسی، تقریر مقام معظم رهبری و تفسیر شورای نگهبان از قانون اساسی، صداوسیما انتشار صوت و تصویر در فضای مجازی را به طور اختصاصی در اختیار دارد و ما با قدرت در این فضا حضور خواهیم داشت.

انتهاي پيام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.