به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رضا دهدشتی زاده، مدیرکل استاندارد خوزستان بیان کرد: تعداد 17 شرکت و تاسیسات سیلندر پرکنی گاز مایع در استان خوزستان وجود دارد که در 9 ماهه امسال 38 مورد بازدید و بازرسی از آنها شده است.
وی اظهار داشت: در این مدت 38 هزار و 911 سیلندر گاز مایع جمعآوری و از گردش کار خارج شده و 42 هزار و 965 سیلندر گاز مایع نو و یا تعمیر شده مجدداً به گردش کار برگردانده شده است.
دهدشتی زاده خاطر نشان کرد: واژگون نمودن سیلندرها برای پرکردن گاز پیک نیک و مخزن خودروها و عدم مراقبت در حمل و نقل صحیح باعث معیوب شدن شیر سیلندرهای گاز مایع میشود که بر همین اساس 17 هزار و 585 شیر سیلندر نیز تعویض شده است.
مدیرکل استاندارد خوزستان افزود: در خصوص نصب مخازن CNG، صرفاً خودروهای پایه گازسوز تولید کارخانه مطابق استانداردهای مربوطه مجاز هستند و در حال حاضر هیچ کارگاهی مجاز به نصب مخازن بر روی خودرو (تبدیل کارگاهی) نیست.
وی اذعان داشت: مطابق الزامات مندرج در استاندارد ملی ایران به شماره 841، گاز مایع سیلندری صرفاً جهت سوخت لوازم خانگی گازسوز بوده و استفاده از آن به عنوان سوخت در خودروهای شخصی (بجز خودروهایی که با مجوز قانونی در جایگاه مربوطه شارژ میشوند) در حال حاضر ممنوع است. بنابراین مسئولیت و حوادث ناشی از استفاده غیر مجاز از گاز مایع سیلندری بر عهده مصرف کننده خواهد بود.
انتهای پیام/گ