به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه چیکن استراگانوف در کشورهای مختلف تغییرات مختصری کرد. اسم این غذا از اسم فامیل خانواده های سرشناس گرفته شده مانند کنت پاول استراگانوف. استروگانف سرآشپز روسیه که برای اولین بار این غذا رو پخت و بدلیل استفاده از گوشت فیله مرغ به چیکن استراگانف معروف شد.
مواد لازم :
فیله مرغ خرد شده ----------- یک عدد
پیاز خرد شده ------- 1 عدد
قارچ خرد شده یا پرک شده ------- 1 پیمانه
سیب زمینی خلالی --------- 3 عدد برای تزئین
نمک و فلفل و ادویه کاری --------- به میزان لازم
خامه -------- 3 قاشق غذاخوری
شیر -------- یک لیوان
آرد --------- 2 قاشق غذاخوری
کره ----------- به میزان لازم
جعفری تازه خرد شده ----------- به دلخواه طرز تهیه :
پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ.
شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.
مخلوط شیر و آرد رو با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگه روی حرارت بمونه میبره.
مخلوط آماده شده رو در ظرف سرو ریخته و با چیپس خلالی تزئین کنیم.
انتهای پیام/