ماه چهره خلیلی از خاطرات تولدش و حضور پرکار در جشنواره فیلم فجر گفت.

به گزارش خبرنگارحوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ماه چهره خلیلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که شاهد حضور او در نقش های متفاوت بودیم به گفته خودش بیشتر به دنبال نقش های خاص است. این روزها بعد از سه ماه سفر، به ایران آمده است و منتظر دیدن فیلم هایش در جشنواره فیلم فجر است و همچنین به بهانه سالروز تولد او در 25 دی گفتگویی را با او داشتیم که در ادامه می خوانید:

حال و هوای شما در روز تولدتان با توجه به اینکه امسال کنار خانواده بودید و آنطور که مشخصه چندتا تولد داشتید؟

هر سال خانواده، دوستان، فامیل لطف دارند. سالی نیست که دو سه تا تولد نداشته باشم، حالا امسال که سال کبیسه شده است به تاریخ میلادی و شمسی پشت سر هم افتاده است، مثل همیشه خوشحالم که بهانه ای است که دوباره با دوستانم صحبت می کنم.

خاطره خوبی که از تولدهایتان به یاد دارید؟

امروز داشتم به همان خاطره فکر می‌کردم، سال اولی که به ایران آمدم سرکار «چشمان سیاه» همزمان با تولدم بود، بعد از فیلمبرداری طولانی سکانس ابتدایی فیلم که در دانشگاه بهشتی کار می‌کردیم، به خانه آمدم. آن روزها در خانه مادربزرگم (مرحوم پروین سلیمانی) زندگی می‌کردم، زمانی که من درب خانه را باز کردم همه نزدیکانم آنجا بودند. با توجه به اینکه از پدر و مادرم دور بودم آنها برایم جبران کردند، به ندرت فامیل‌هایم را دیده بودم. دیدار اولم مصادف با تولدم شد، برای من خاطره خاصی است.

شما سه ماهی ایران نبودید دور بودن و دیدار با خانواده حس و حال متفاوتی دارد؟

دور بودن از خانواده خیلی سخت است. این سفر اول با پسرم (پرواز) بود و برای اولین بار پسرم با پدر و مادرم ارتباط برقرار می‌کرد چراکه در سفرهای قبلی نوزاد بود اما این سفر صحبت میکرد و جدا شدن بعد از سه ماه خیلی برایش سخت بود با اینکه پرواز بیست ماهش است اما دلتنگی این روزها برایش سخت است.

امسال برای جشنواره چند فیلم داشتید و کدام راهی جشنواره شدند؟

به خاطر حضور فیلم هایم به جشنواره فجر به ایران برگشتم. فیلم‌های «یادم تو را فراموش»، «نیمکت» و «اشنوگل» برای جشنواره داشتم که دو فیلم «یادم تو را فراموش» و «اشنوگل» راهی جشنواره شدند. فیلم «نیمکت» حضور پیدا نکرد اما خودم از حضور این فیلم مطمئن بودم به هر حال انتخاب‌های جشنواره را نمی‌توانیم حدس بزنیم اما بابت حضور دو فیلمم در جشنواره خوشحال هستم.

در خصوص نقش‌هایی که در این فیلم‌ها داشتید، بفرمایید؟

فیلم «یادم تو را فراموش» الهام گرفته از زندگی ناصر محمد خانی است که حسین یاری، میترا حجار و مازیار فلاحی حضور داشتند. نقش خاصی را در این فیلم بازی می کنم، به هر حال الهام گرفته شده از آن داستان است. من منتظر نقش‌های خاص هستم فیلم «اشنوگل» نیز روایت 175 غواص شهید است، من یک زن مجاهد را بازی می‌کنم و در این فیلم اتفاقات خاصی به تصویر کشیده شده است.

گریم متفاوتی در فیلم «اشنوگل» دارید؟

دوران جنگ نقش یک مجاهد را بازی می‌کنم که بعد از سی سال دوباره با فلاش بک به گذشته بر‌می‌گردیم که زندگی این زن در زندان‌های اشرف را روایت می‌کند. گریم و بازی خاصی را در این فیلم تجربه کردم و برای من چالش بزرگی داشت.

در خصوص دغدغه این روزهای خودتان در حرفه هنر بفرمایید؟

به اواخر سال نزدیک می‌شویم و کارهای سینمایی کمتر صورت می‌گیرد. بیشتر توجه‌ها سمت جشنواره فیلم فجر است، مشتاقانه منتظر جشنواره و دیدن فیلم‌های خودم هستم، چراکه فیلم‌هایم را ندیدم.

همیشه دوست دارید فیلم و سریال متفاوت بازی کنید، بیشتر چه نقش‌هایی را می‌خواهید تجربه کنید؟ شما کمتر نقش طنز بازی کردید، دوست دارید این ژانر را تجربه کنید؟

در صحنه تئاتر تنها نقش طنزی که تجربه کردم. دوست دارم تصویری هم این ژانر را تجربه کنم و منتظر پیشنهاد خاص هستم. ژانر کودک، اجتماعی، تاریخی را تجربه کردم اما به ژانر پلیسی و طنز هم علاقمندم. به هر حال هر بازیگری باید این نقش‌ها را تجربه کند.

خودتان از جوانی در عرصه هنر حضور پیدا کردید. آیا نسبت به گذشته به جوانان بها داده می‌شود؟ وضعیت آنها چه تفاوت‌هایی کرده است؟

به نظرم شرایط بهتر شده نسبت به زمانی که ما وارد سینما شدیم. اکنون چهره‌های جدید بسیار شده است، حتی امسال در جشنواره فیلم فجر هم شاهد جوانان هستیم و از طرفی خیلی بهتر که بازیگران تئاتر وارد سینما می‌شوند.

شما به این خط کشی سینما، تئاتر، تلویزیون اعتقاد ندارید؟

در گذشته فاصله بود و حساسیت بین تئاتری و سینمایی وجود داشت که بازیگر تئاتری در سینما حاضر نشود اما امروز رابطه بهتر شده است.


گفتگو از الهام قبادی


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.