وی افزود: برای تدوین این لایحه از نظرات همه افراد ذینفع و همچنین مردم استفاده شده و اولویت بر اتمام پروژههای نیمهتمام است؛ همچنین این لایحه بر خلاف لوایح قبلی، بودجه شهرداریها و سازمانهای وابسته را یک جا در بر دارد.
شهردار اصفهان گفت: در این لایحه کاهش وابستگی شهرداری به درآمدهای ناپایدار مانند عوارض ساختمانی مشهود است و در قبال آن برای تحقق درآمدهای پایدار برنامهریزی خوبی شده است.
وی خاطرنشان کرد: بودجه خطوط 2 و 3 قطار شهری و ساخت ادامه خط یک و همچنین بودجه رینگ چهارم ترافیکی از جمله موضوعاتی است که به خوبی در این لایحه در نظر گرفته شده است.
جمالینژاد تصریح کرد: در تدوین لایحه بودجه سال 96 معیارها و شاخصهای چشمانداز اصفهان 1400 به خوبی پیشبینی شده که این یکی از نقاط قوت این لایحه است.
وی عنوان داشت: 186 نفر از معاونان و مدیران شهرداری در تدوین این لایحه مشارکت داشتهاند و این لایحه طی 94 جلسه کارشناسی به مرحله تدوین رسید که جمعا هزار و 900 نفر ساعتکار کارشناسی صرف این لایحه شده است.
شهردار اصفهان تأکید کرد: اهم این اعتبارات در حوزه عمرانی، حمل و نقلی، خدمات شهری، فرهنگی اجتماعی و شهرسازی است که رویکردهای زیستمحیطی نیز در این لایحه مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره
به ویژگی بودجه سال آینده بیان داشت: در این بودجه میزان درآمدهای حاصل از
عوارض ساختمانی، خودرویی، عوارض پالایشگاهها و مالیات بر ارزش افزوده
محاسبه شده است؛ بودجه سال 96 شهرداری اصفهان، 3 هزار میلیارد تومان خواهد
بود که 80 درصد از میزان آن شامل بودجه عمرانی و 20 درصد آن شامل بودجه
جاری است.
انتهای پیام/م