ملکی معاون پژوهش بیمارستان شهید رجایی در گفت و گو با خبرنگار خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به نارسایی قلبی ژنتیک اظهار داشت: یکی از بیماریهای شایع در دنیا نارسایی قلبی است که میتواند به صورت ژنتیک و مادرزادی در افراد بروز پیدا کند و یا در اثر سهلانگاری و الگوی نامناسب غذایی ایجاد شود.
وی بیان کرد: اگر الگوی زندگی افراد نامناسب باشد نارسایی قلبی و گرفتگی عروق تبدیل به بیماریهای شایع در بین جوانان و مردم کشور میشود و هزینه های زیادی را بر حوزه سلامت کشور تحمیل میکند.
ملکی ادامه داد: اکثر بیماریهای قلبی در اثر ایجاد عوامل خطرزایی چون افزایش فشار خون، پرکاری تیروئید، کمتحرکی، چربی ایجاد می شود، از این رو جوانان به جای مصرف سیگار و قلیان سراغ ورزشهای مفید و سالم بروند تا قلبشان دچار عوارض مختلفی چون نارسایی قلبی و گرفتگی رگهای آئورت نشود.
وی تأکید کرد: در کشور ما حوزه جراحی قلب از پیشرفت قابل توجهی برخوردار است و همه روشهای جراحی کشورهای پیشرفته دنیا نیز در ایران انجام میشود اما این دلیلی بر داشتن یک زندگی سالم و برنامه غذایی مناسب نیست.
ملکی تصریح کرد: استفاده از دارو، فنر، بالن و جراحی قلب راههای درمان بیماریهای قلبی و گرفتگی عروق است که در صورت بهبود نیافتن بیمار پزشکان متخصص مجبور به انجام عمل جراحی قلب باز میشوند.
وی گفت: انجام آنژیوگرافی و آنژیوپلاست برای باز کردن رگهای قلبی مفید است و این روش کمهزینه بوده و مدت زمان بستری را نسبت به جراحی قلب باز کاهش میدهد.
انتهای پیام/