به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،مهدی یوسفی بعد از ظهر امروز در نشست بررسی مسائل زیست محیطی منطقه پارس جنوبی با بیان اینکه تمرکز بر صیانت از محیط زیست در منطقه پارس جنوبی در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: امسال با تمرکز بر صیانت از محیط زیست، نظارت و کنترل بر خروجی و تصفیه پساب فاضلاب پتروشیمی و پالایشگاههای منطقه پارس جنوبی تشدید شده است.
وی از اجرایی شدن خروجی پساب واحدهای صنعتی در پارس جنوبی خبرداد و تصریح کرد: براساس یک برنامه مدون سه ساله در فاز نخست خروجی پساب واحدهای صنعتی بزرگ منطقه پارس جنوبی به دریا با جدیت کنترل و نظارت میشود و این طرح تا بهبود پساب فاضلابها در منطقه ادامه دارد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی با بیان اینکه در حوزه محیط زیست این منطقه اقدامها و فعالیتهای موثر و مهمی در سالهای اخیر انجام شده خاطرنشان کرد: هم اکنون یک مرکز آنلاین در منطقه پارس جنوبی وظیفه کنترل و پایش پسابها را برعهده دارد و درآینده نزدیک شش ایستگاه دیگر راهاندازی میشود.
یوسفی تصریح کرد: به منظور پایش کیفیت هوای منطقه پارس جنوبی 20 پارامتر کیفی موثر تعیین و تدوین شده و به طور مداوم کیفیت هوای منطقه توسط یک مرکز هواشناسی کنترل و پایش میشود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به اینکه مدیریت پسماند فاضلابها در سالهای گذشته یکی از گامهای اساسی و حائز اهمیت برای صیانت از محیط زیست منطقه به شمار میرود تاکید کرد: مجتمع مدیریت پسماندهای صنعتی خطرناک و غیر خطرناک و اصلاح و تکمیل واحدهای تصفیه پساب فاضلاب شرکتهای مستقر در منطقه پارس جنوبی ایجاد شد.
وی از کاهش آلودگیهای ناشی از گوگرد در منطقه پارس جنوبی خبر داد و افزود: با ایجاد انبار مکانیزه 120 هزار تنی گوگرد، آلودگی ناشی از گوگرد در منطقه پارس جنوبی تا 90 درصد کاهش یافت.
یوسفی با بیان اینکه یک هزار هکتار فضای سبز در منطقه پارس جنوبی ایجاد شده گفت: اجرای بیش از یک هزار هکتار دیگر هم اخیراَ توسط هیئت مدیره شرکت نفت تصویب شده و بهزودی اجرا میشود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی اجرای برنامههای مختلف برای کاهش میزان فلرینگ گاز مشعل در منطقه را از گامهای مهم و مثبت دیگر در راستای صیانت از محیط زیست منطقه برشمرد و افزود: با اجرای برنامههای مختلف درسالهای اخیر حدود 80 درصد از میزان فلرینگ 10 فاز نخست پارس جنوبی منطقه کاهش یافته که از این میزان 44 درصد پارسال رخ داده است.
وی با بیان اینکه برای افزایش مانور و پاسخ گویی پدافند غیرعامل و مدیریت بحران به اتفاقات غیرمترقبه منطقه اقدام مهمی انجام شده اظهار کرد: 114 برنامه در پنج حوزه بهداشت، محیط زیست، ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شناسایی و ابلاغ شده و در این راستا ستاد فرماندهی در منطقه هر دو هفته یک بار روند پیشرفت تمامی 114 برنامه را پیگیری میکند.
انتهای پیام /پ