احمدعلی اکبری کامرانی معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ افزود: کلینیک ویژه در نظام سلامت کشور به این معناست که اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی مجاز به داشتن مطب خصوصی نیستند. لذا دانشگاهها برای استفاده از توان تخصصی و فوق تخصصی اساتید، اقدام به راه اندازی کلینیک های ویژه می کنند و در واقع، اساتید دانشگاه ها که از متخصصان برجسته کشور محسوب می شوند در این کلینیک های ویژه، خدمات تشخیصی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی را با تعرفه های دولتی به بیماران و نیازمندان ارائه می دهند.
وی افزود: البته میزان تفاوت میان تعرفه دولتی و خصوصی خدمات این متخصصان، از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به آنان پرداخت می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توسعه کلینیک های توانبخشی و توجه به خدمات توانبخشی در راستای پیشگیری و درمان را امری ضروری در نظام سلامت عنوان کرد.
کامرانی یادآور شد: اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی این دانشگاه که از جمله متخصصان به نام کشور در حوزه توانبخشی هستند، خدمات تخصصی را با تعرفه دولتی به بیماران و مددجویان ارائه می دهند.
معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ادامه اظهار داشت: مراجعه بیش از 2 هزار بیمار و نیازمند در آذر ماه امسال، جهت دریافت انواع خدمات به مرکز پزشکی – توانبخشی نظام مافی از جمله اطلاعات اعلام شده است که نیاز مردم را نشان میدهد.
مرکز پزشکی - توانبخشی نظام مافی، از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است که بهمن ماه سال گذشته (سال 94) در محل موقوفه نظام مافی در منطقه غرب تهران با هدف خدمت رسانی پزشکی و توانبخشی به اقشار مختلف جامعه با حضور مسئولان وزارت بهداشت، راه اندازی شد.
انتهای پیام/