به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ هاشم مظفری افزود: یکی از اولویتهای اساسی مسئولان واگذاری پروژههای نیمهتمام عمرانی به بخش خصوصی است که در این راستا 40 طرح و پروژه عمرانی در استان اردبیل به بخش خصوصی واگذار شده تا عملیات اجرایی این پروژههای سیر صعودی به خود گیرند.
وی با اشاره به اینکه برای اقتصاد مقاومتی در کشور 24 برنامه تدوین شده است، گفت: از این تعداد 5 برنامه مبنای برش استانی قرار گرفته و به دستگاههای اجرایی استان محول شده تا بتوانند این برنامهها را به صورت اساسی و هدفمند انجام دهند چرا که تحقق منویات مقام معظم رهبری اولویت اساسی ماست.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری اصلیترین برنامههای جذب سرمایهگذاران خارجی و حمایت از بخش خصوصی است، افزود: در این زمینه رایزنیها و مذاکرات با 12 سرمایهگذار خارجی انجچام شده است و هنوز فرآیند این سرمایهگذراری به ثبت نرسیده چرا که فرآیند این سرمایهگذاریها باید در وزارت دارایی انجام شده که مذاکرات اولیه با این سرمایهگذاران از جمله کشورهای چین، کره، آلمان و بلژیک نتیجهبخش بوده است.
مظفری 5 بند اقتصاد مقاومتی در استان اردبیل را مربوط به عملیاتی نمودن بهبود فضای کسب و کار و تسهیل سرمایهگذاری عنوان کرد و گفت: براساس ارزیابی مرکز پژوهشی مجلس شورای اسلامی استان اردبیل در بهبود فضای کسب و کار رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
وی از راهاندازی مرکز خدمات سرمایهگذاری در اداره امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل خبر داد و تصریح کرد: شناسایی قوانین مزاحم کسب و کار و مولدسازی از دیگر برنامههای اساسی است که برای تحقق اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری انجام میشود که اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان متولی داراییهایی از جمله خودرو، ساختمان و زمین است که در این زمینه نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اظهار کرد: مشارکت بخش خصوصی و مردم برای توسعه اقتصاد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در این زمینه نیز ما با برنامهریزی هدفمند و راهبردی اقدامات خوبی انجام دادیم و انتظار میرود نتایج مثبت این اقدامات در آینده برای همگان روشن شود.
انتهای پیام/ع