به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛علی هادی چگنی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان لرستان صبح امروز در جلسه اقتصاد مقاومتی استان که در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار داشت: در سال جاری 85 پروژه دستگاههای مختلف استان لرستان مطابق ماده 27 به بخش خصوصی واگذارشده و اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان 75 پروژه را واگذار کرده است.
وی افزود: شرکت آبفا لرستان چهار پروژه، منابع طبیعی دو پروژه، دانشگاه لرستان یک پروژه، میراث فرهنگی یک پروژه، سازمان جهاد کشاورزی یک پروژه و استانداری لرستان نیز یک پروژه به بخش خصوصی واگذار کرده است که بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته استان لرستان در زمره چهار استانی بوده که در بخش واگذاری پروژه به بخش خصوصی عملکرد خوبی داشته و در این زمینه نیز رتبه سوم را به دست آورده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان عنوان کرد: سه جلسه شورای توسعه و برنامهریزی استان لرستان مختص واگذاری پروژههای استان به بخش خصوصی در سال جاری برگزارشده همچنین طی سال جاری 27 جلسه در راستای واگذاری پروژههای استان لرستان به بخش خصوصی تشکیلشده است.
وی بیان کرد: دستگاههای اجرایی استان لرستان در راستای واگذاری پروژهها به بخش خصوصی باید پیگیریهای لازم را انجام دهند چرا که در بسیاری موارد دیده میشود دستگاهها در ارائه گزارش عملکرد در این خصوص کوتاهی میکنند.
چگنی گفت: استان لرستان بالغبر هفت هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد که پروژههای نیمهتمام تکمیل شوند و این در حالی است حدود 400 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده میشود.
وی عنوان کرد: بنابراین با این رقم نیز حدود 14 سال طول میکشد که پروژههای نیمهتمام به اتمام برسند و بهترین راهکار این است که پروژهها واگذار شوند ضمن اینکه هر جا بخش خصوصی واردشده ثابت کرده که موفق عمل کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان بیان کرد: هدف بزرگ دولت بحث رونق است زیرا پس از واگذاری پروژههای راکد و نیمهتمام ساختوساز شروع میشود در نتیجه افرادی مشغول بهکار میشوند و درنتیجه کارخانههای مرتبط نیز فعال میشوند.
انتهای پیام/پ