مریم قاسمی روانشناس در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان تأثیری که بازی کردن بر روی کودکان میگذارد، اظهار داشت: امروزه با رشد تکنولوژی و دورشدن خانوادهها از یکدیگر، کودکان هم بازی برای خود نمیبینند که انرژیشان تخلیه شود، در نتیجه والدین باید دست به کار شوند و با آنها بازی کنند.
قاسمی با تأکید بر اینکه کودكان در طول بازی نحوه برنامهریزی و حل مشكلات را فرا میگیرند، تصریح کرد: بازی، باعث تقویت مهارتهای زبانی و ارتباطی و همینطور استفاده از نیروی تخیل و خلاقیت آنان میشود.
این روانشناس با بیان اینکه گاهی والدین باید امکان باخت فرزندشان را فراهم آورند، افزود: پدر و مادر اگر با فرزندشان بازی میکنند، نباید همیشه فرزندشان را پیروز میدان کنند بلکه باید گاهی طعم تلخ شکست را هم به آنها آموزش دهند تا در مواجهه با هم سن و سال هایشان توقع پیروزی و غلبه مداوم بر آنها را نداشته باشند.
وی در ادامه اذعان کرد: بازیهایی که فرزندانمان در دوران کودکی انجام میدهند را نباید ساده بپنداریم، چرا که این بازیها همان تجربههایی هستند که تلخ و شیرینشان در رشد آنها تأثیر بسزایی دارد.
این روانشناس در پایان تأکید کرد: هر روز زمانی را به نشستن در کنار کودکتان و بحث کردن با او در مورد کارهایی که در طول آن روز انجام داده است، اختصاص دهید و او را تشویق کنید که به جستجوی تجربههای جدید بپردازد و آنها را برای شما توضیح دهد.
انتهای پیام/