به گزارش
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری جشنواره فجر؛ علیرضا تابش «مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی» در مورد جشنواره های دهه فجر گفت: جشنواره فیلم فجر یک خاطره و نوستالژی برای نسل پس از انقلاب محسوب میشود. جشنوارههای فیلم، موسیقی، تئاتر، تجسمی و شعر فجر همه و همه یادگارهای دوران فرهنگ و هنر پس از انقلاب هستند. در ایام فجر انقلاب، شور و اشتیاقی در خانوادهها، جوانها، روزنامهنگاران و اهالی رسانه و منتقدان به وجود میآید و آنها مصمماند تا بیایند محصول یک سال فرهنگ و هنر و سینمای کشور را در سالنها، کنار عوامل سینما ببینند، فیلمها را رصد کنند و درباره فیلمها به گفتگو بپردازند.
خاطرهای که در ذهن من از جشنواره فیلم فجر ثبت شده، اشتیاق عمومی و صفهای طولانی است که مردم ما تا نیمههای شب در سینماها جهت استقبال از جشنواره فجر و فیلمها ایجاد میکردند و منتظر تماشای فیلم مورد علاقه خود بودند که این، نشان از وجود یک سرمایه اجتماعی و تبلور شور و نشاط در مردم ما و البته پیوند سینما با مردم این کشور است.
او با اشاره به فراگیری سینما در سراسر کشور، اظهار داشت: تا همین یکی دو سال پیش، من بهخاطر دارم که جوانان شهرستانی، با شور و شوق از شهرهای مختلف به تهران میآمدند تا جشنواره فیلم فجر را در کنار مردم پایتخت دنبال کنند. خوشبختانه امسال با همتی که مسئولان جشنواره فیلم فجر، استانداریها و مراکز استانها نشان دادند، شرایطی فراهم شده تا جشنواره در استانهای مختلف کشور برپا بشود و مردم در مراکز استانها و برخی از شهرهای مهم کشور، بتوانند فیلمهای جشنواره فیلم فجر را همزمان با تهران، روی پرده سینماهای شهرشان ببینند. به نظر من وقتی ما جشنواره فیلم فجر را با جشنوارههای دیگر خارجی مقایسه میکنیم، به این نتیجه میرسیم که مردمی بودن این سینما یک شاخصه است و این واقعیت را که تمام مردم کشور، اعم از نخبگان، اهالی فرهنگ و هنر، دانشجویان و سایر جوانان ما در سراسر کشور اینگونه به سینما و جشنواره علاقهدارند، میتوان مشخصه بارز جشنواره فیلم فجر دانست.
سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به دبیری محمد حیدری بهمنماه سال جاری برگزار میشود.
انتهای پیام/